alt

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN (soldan 2.) ve 11. TKG üyeleri Dr. NEJAT DOĞAN ile Dr. NECDET DOĞAN (soldan  7.)  Stuttgart Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen 4. Türk-Alman Ekonomi Buluşmaları Güne katılarak destek verdi.

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stuttgart şehrinden katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği Başkanıdır.  

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN, Stuttgart ve çevresinde yaşayan Türk  işverenlerin bölgedeki ticari hayata daha aktif entegre olması halinde paralel ekonomiler yerine ortak ticaret ve yaşam standardında artışın  sağlanacağına,  istikrar ve istihdamın gelişeceğini  de inanmaktadır. 

Dördüncü Türk-Alman Ekonomi Buluşmaları Günü 8 Ekim 2015 Perşembe günü Stuttgart’ta Sanayi ve Ticaret Odası’nda yapıldı. Toplantıya T.C.Stuttgart Başkonsolosu AHMET AKINTI da katılarak bir konuşma yaptı. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stuttgart  şehrinden katılan Dr. NEJAT DOĞAN, Dr. NECDET DOĞAN  (üstte, sağdaki karede soldan 1. ve 2.) Almanya ile Türkiye arasında ekonomik ilişkilerin gelişmesine çok önem vermektedir.

11. TKG üyesi Dr. NECDET DOĞAN Otomotiv yedek parça, plastik enjeksiyon parçaları üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca  enerji sektörü ve nano teknoloji alanında  proje geliştirme faaliyeti bulunmaktadır. Uluslararası Türk Ticaret Merkezi (ITBC)  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

4. Alman-Türk Ekonomi Günüde  konuşma yapan Baden-Württemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı, Maliye ve Ekonomi Bakanı Dr.NİLS SCHMİD, Baden-Württemberg'de yaşayan Türk toplumunun potansiyelini ve  eyaletin Türkiye ile  ekonomik ilişkilerini değerlendirdi.

Post Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıtılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.