alt

Bulgaristan'dan 9. TKG üyesi SABİHA MESTAN (sağda) Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi  Kadın Kolları üyeleri heyeti olarak Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Avrupa Parlamentosu'nu ziyaret etti.  

alt

Avrupa Parlamentosu ALDE Milletvekili  FİLİZ HÜSMENOVA'nın daveti üzerine  Brüksel'e giden  Kırcaali Hak ve Özgürlükler Hareketi Kadın kolları temsilcileri ve 9. TKG üyesi SABİHA MESTAN (sağdan 4.) iki günlük Avrupa Parlamentosu ziyaretinden çok memnun kaldı. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Akara, eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde dü

alt

TOBB tarafındnan düzenlenen 9. Türkçe Konuşan girşimcile rprogramına bulgaristan'da katılan SABİHA MESTAN (ayakta, sağda) ve arkdaşlarını Avrupa Birliği Parlamentosu ve Brüksel ziyaretine ait farklı fotoğraflar değerli arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

Avrupa Birliği Parlamentosu Avrupa Liberal ve Demokratlar İttifakı (ALDE) Grubu Üyesi olan Bulgaristan Milletvekili FİLİZ HÜSMENOVA  9. TKG üyesi SABİHA MESATAN (ikinci sırada soldan 5.) ve arkadaşlaraına Avrupa Parlamnetosunun yapısı ve işleyişi hakkında sunum yaparak, Bulgaristan'ı ilgilendiren projelerle ilgili bilgi verdi.