alt

Almanya'dan 14. TKG üyesi İBRAHİM ERYILMAZ  (solsan 2.)  dönem arkadaşı  RAHİM İBRAHİMOV'u (sağ başta) Tacikistan'ın başkeni Duşanbe'de ziyaret etti.  5. TKG programına Tacikistan'dan katılan  UMED JURAYEV (sol başta)  ile yapılan toplantıda yeni işbirliği fırsatları konuşuldu ve tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'dan katılan (UMEDZHON  DZHURAEV) UMED JURAYEV  bilgisayar ve bilgisayar parçası üzerine toptan ve perakende satış yapan bir firma sahibidir. Ayrıca  telefon firması bayilikleri bulunuyor. Tacik-Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Tacikistan temsilcisi olarak katılan RAHİM İBRAHİMOV ( İBROGİMOV)   (sağdan 2.) Almanya'dan ziyaretine gelen dönem arkadaşı İBRAHİM ERYILMAZ (soldan 2.) ile görüşmek  ve yeni iş fırsatlraını değerlendirmekten memnun oldu.

Halen kazakistan'da yaşamakta olan 14. TKG üyesi RAHİM İBROGİMOV hastane ve laboratuvarlar için tıbbi cihaz ve malzeme temin eden şirket sahibidir. ASOT üyesidir. 

14. TKG programına Almanya'nın Frankfurt şehrinden katılan  İBRAHİM ERYILMAZ makine, özellikle tekstil makineleri ve teçhizatı satışı, tesislerin kurulumu ve montajı ticareti, mühendislik ve proje hizmetleri yapan, ayrıca tekstil alanında faaliyet gösteren şirkette ortak ve yöneticidir. Türk-Alman Sanayi, Ticaret ve İşverenler Derneği Başkanıdır.