alt

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan üyeler TOBB başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  (soldan 3.) ile  3  Ekim 2015 Cumartesi günü gerçekleşen Kosova ziyareti sırasında başkent Piriştine'de görüştü. 

4. TKG programı heyet başkanı ve Prizren Esnaf Derneği Başkanı ŞARIK CİBO  (soldan 4.) , 2. TKG programı katılımcısı, mobilya üreticisi  DAVER KAZAZ (soldan 2.) ve 9. TKG programında Kosova'yı temsil eden gıda ürünleri fabrikası sahibi  İRFAN FUSHA  (sağdan 3.) TOBB başkanını ziyareti nedeniyle Kosova Ticaret Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılarak TOBB Başkanını Kosova'da görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen, iç mimari, dekorasyon ve yenileme şirketi sahibi  ŞARIK CİBO (solda) Prizren Esnaf Derneği başkanıdır. TOBB ile ilişkilerini ve iletişimini düzenli olarak sürdüren ŞARIK CİBO TOBB tarafından  İstanbul'da düzenlenen 2009 ve 20111 DTİK Kurultaylarına da katılmıştır.

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan İRFAN FUSHA  Kosova'nın Türk şehir Prizren'de süt ürünleri ve konserve, turşu üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca kurmuş oldığu alışveriş merkezinde çok sayıda Türk ürününü pazarlamaktadır. 27 Kasım 2014 tarihinde Ankara'da TOBB'u ev sahipliğinde düzenlenen Kosova Yatırım ve Ticaret Forumu'na katılan işadamları heyetinde yer almıştır.

 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan DAVER KAZAZ mobilya fabrikası sahibidir. Eşi AYŞE  KAZAZİ kendi firmasında  iç çamaşırı üretmektedir.

DAVER KAZAZ , Kosova Sanayi ve Ticaret  Bakanı ile Kosova Ticaret Odası Başkanı'nın  5-13 Nisan Nisan 2006'da gerçekleşen TOBB ziyaretine eşlik eden işadamları heyetinde yer almıştır.

alt

Prizren Esnaf Derneği yöneticileri 4. TKG programı heyet başkanı  ŞARIK CİBO  (sağdan  5.) , 2. TKG üyesi DAVER KAZAZ (sağdan 4..) ve 9. TKG üyesi İRFAN FUSHA  (sağdan 8.)  Kosova Ticaret Odası'nın Eurochambers üyesi olma talebini destekleyen TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'na teşekkür etti.

alt

Prizren Esnaf Derneği Başkanı ve 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (solda) TOBB başkanından TKG programlaraında Esnaf Derneği üyeleri için ek kontenjan ayrılmasını talep etti.