alt

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Gilan şehrinden katılan  Dr. GANİ KASTRATİ   1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Gilan Kadri Zeka Üniversitesinde ders vermeye başladı. 

1 Ekim 2013 arihinde Kosova Başbakanı tarafından açılan ve kamu üniversitesi niteliğinde olan Kadri Zeka Üniveristesi ilk yıl l İktisat, hukuk ve eğitim alanında 1500 yeni  öğrenciyi kabul ederek derslere başlamıştı.

alt

Gilan'da 2 yıl  önce kurulan  Kadri Zeka Üniversitesinin 2015-2016 akademik yılın açılış törenine öğretim üyeleri ve öğrenciler birlikte  katıldı. 5. TKG üyesi GANİ KASTRATİ  (ikinci sırada sağ başta) üniveristede ortamında  gençlere ders vererek, deneyimlerini paylaşacak olmaktan derin bir mutluluk duymaktadır.   Açılış töreni haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

GANİ KASTRATİ'nin üniversitede hoca olmasına  yerel basın da ilgi gösterdi. Fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Eylül ayında akademik bir seminere katılmak üzere New York şehrini ziyaret eden 5. TKG üyesi GANİ KASTRATİ (sağda) arkadaşımızı yeni kariyeri nedeniyle  kutluyor, öğretim üyeliğinde başarılı olmasını diliyoruz. 

5. TKG üyesi Dr. GANİ KASTRATİ bijuteri ve reklam şirketleri sahibidir. Hediyelik eşya üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır. Rozet ve nikel kaplama plaketler vb eşyalar üreten  atölye sahibidir. Kosova Ticaret ve Sanayi  Odası üyesidir.