alt

EUROCHAMBRES Genel Kurulu’na sunulmak üzere bir rapor hazırlamak için 3 Ekim 2015 Cumartesi günü Kosova’ya giden Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (ortada)  başkent Priştine’de Kosova Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Kosova Ticaret Odası Başkanı SAFET GERXHALİU (sağda) ile görüştü.

alt

Prizren Esnaf Derneği Başkanı ve 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO  (sağdan 5.) TOBB Başkanının Kosova  Ticaret odası ziyaretine eşlik etti. 

TOBB Başkanı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Kosova Ticaret Odası Başkanı  SAFET GERXHALİU  (soldan 5.) EUROCHAMBRES’ın 15-16 Ekim'de Lüksemburg’da yapacağı toplantıda Avrupalı ticaret odalarının arasına gireceklerini umduğunu ifade ederek, “Bu başarıda en büyük pay benim değil Rifat Bey'in. Çünkü Kosova'yı üyelik sürecinde sürekli destekledi" dedi.

 SAFET GERXHALİU, TOBB’un, uluslararası platformda Kosova iş dünyasını tanıttığını, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Kosova ekonomisinin gerçek büyükelçisi olduğunu söyledi.

alt

TOBB Başkanı  Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi KIVILCIM KILIÇ'ı (sol başta) ziyaret ederek Kosova'daki göüşmeleri hakkında bilgi verdi.

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun kosova ziyaretinin ayrıntılarna ve farklı fotoğraflara ulaşmak için TOBB web sayfasında yayınlanan haber linkinin tıklanması yeterli olacaktır.