alt

15. TKG programına Kazakistan'da katılan SHOLPANSYRGABAYEVA  30 Ekim 2015 Çarşamba günü Kazakistan'ın başkenti Astana'da oynanan FC Astana ve Galatasaray futbol takımlarının karşılaşmasında heyecanlı ve neşeli bir atmosferde maç izledi. 

Şampiyonlar Liginde ikinci hafta maçlarında deplasmanda Astana takımı ile karşılaşan Galatasaray futbol takımı beklediği 3 puanı bulamadı ve 2-2 lik skorla berabere kaldı.

alt

Astana Galatasaray maçını arkadaşı ile birlikte izleyen 5. TKg üyesi  DAUREN DUANBEK  (solda) enerji sektöründe projelerin yapımı ve yönetimi, ısı ve enerji santralleri için genişletme projeleri yapımı işleriyle uğraşan bir şirketin yöneticisidir ve Astana Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak kataılan ASKER PRİYEV  (ikinci sırada, sağ başta) arkadaşları ile birlikte izlediği Astana-Galatasaray maçında neşeli anlar paylaştı. 

9. TKG üyesi ASKER PİRİYEV    Astana’da yaşamaktadır. Ahıska Türküdür. Tengri Hotelde yönetici olarak çalışmaktadır. ’’KAZKA’’- Kazakistan İşadamları Derneği üyesidir.