alt

8. TKG  üyesi VEZHDİ KEMAL ORMANOV Bulgaristan'da 25 Ekim 2015 Pazar günü yapılacak  yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday oldu. Bulgaristan'ın Güneydoğu bölgesinde bulunan Burgas ilinin Ruen beldesi belediye başkanlığı için yarışacak olan arkadaşımıza başarılar diliyoruz. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan VEZHDİ  KEMAL  ORMANOV, (ön sırada, ortada) PVC/AL doğrama, OSB, MDF, HDF ticareti ile uğraşan, inşaat, konut, otel inşaatı yapan firma sahibidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Program'ına Bulgaristan dan katılan MYUMYUN SALİ  MYUMYUN- MUMİN SALİ MUMİN  yerel seçimlerde Güney Bulgaristan'da bulunan  Haskovo şehrinin Belediye Başkanlığı için  aday oldu.

16. TKG üyesi MÜMİN SALİ MÜMİN  spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

MÜMİN SALİ MÜMİN'in adaylık kampanyası nedeneiyle yaptığı çalışmaların ayrıntılarını ve farklı  fotoğrafları görmek için arkadaşımızın facebook sayfasınını ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

Bulgaristan'da yaşayan Türk toplumunun hakları için mücadele eden değerli arkadaşlarımızı kutluyor, seçimlerde başarılar diliyoruz. 

Bulgaristan'da yerel seçim ve referandum 25 Ekim 2015 Pazar günü bir arada yapılacak.

Cumhurbaşkanı Plevneliev'in imzaladığı kararnameye göre yerel seçim için sandık başına gidecek vatandaşlara, ayrıca internet üzerinden sanal ortamında oy kullanıp kullanılmaması hakkındaki görüşü sorulacak.