alt

Arnavutluk'tan 9. TKG Üyesi ASTRİT KURTİ (sağda) 30 Eylül 2015 Çarşamba günü Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 5. Güneydoğu Avrupa Turizm Konferansına katılarak, çalışmalara katkı verdi.

5. Güneydoğu Avrupa Turizm Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk ve Karadağ temsilcisi olarak kataılan ASTRİT KURTİ turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren In Tours şirket sahibidir. Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir. 

30 Eylül 2015 tarihinde belgrad'da Save Center' da düzenlenen "5. Business Conference SEET 2015" in gündeminde  Güneydoğu Avrupa ülkelerinde, Balkanlarda turizm gelirlerinin artırılması için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler  önemli yer tutmaktaydı.

Sırbistan  Ticaret, Turizm ve İletişim Bakanlığı  ev sahipliğinde düzenlenen konferansa  katılan sektör temsilcileri ve uzmanlar,  turizmde önde koşan ülkelerle rekabet koşullarının geliştirilmesi ve turizmden elde dilen kazancın yükselmesi için başta yapısal önlemler olmak üzere alınması gereken acil önlemler konusunda görüşlerini belirtti.

5th‬ Business Conference SEET-South East Europe Tourism 2015 konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.