Azerbaycan'dan 5. TKG Üyesi SAMİR HEYDAROV (sağdan 3.) Rusya Federasyonu'nun Yekaterinburq şehrinde düzenlenen "VI. Rusya-Azerbaycan Bölgeler Arası Forum"a katılan işadamları heyetinde yer aldı.

Yekaterinburq şehrinde  Beynalxalq Sergi Merkezində  30 Eylül 2015 Çarşamba günü düzenlenen VI. Rusya-Azerbaycan Regionlararası Foruma katılan Azerbaycan heyetinde işadamları, reyon yöneticileri, devlet görevlileri, bakanlık temsilcileri yer aldı.

5. TKG üyesi SAMİR HEYDAROV  (solda) ve Azerbaycan heyeti konferansa aktif katılım gösterdi.

Forumun açılış töreni hakkında Azer Tac internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı  habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

VI. Rusya-Azerbaycan Bölgeler Arası Forum hakkında bilgiere ualşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yararlı olacaktır.

SAMİR HEYDAROV  (solda) 6. Azerbaycan Rusya Regionlararası Foruma katılmak üzere  29 Eylül 2015 Salı günü ulaştığı Yekaterinburq şehrinin önemli bölgelerini  arkadaşları ile birikte ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'ın Gence şehrinden katılan SEMİR HAYDAROV metalurji sanayinde üretim yapan şirket sahibidir. Özellikle  yüksek binalarda gerekli  metal malzeme üretimi ve montajı  ile ilgilenmektedir. Azerbaycan İşveren  Konfederasyonu üyesi ve Gence Şubesi Başkanıdır.