alt

18. TKG programı heyet başkanı Almanya'dan  SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) ,  Eylül ayı ortalarında  aile büyüklerini görmek üzere gitiği Nevşehir'de Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. HAKKI AYDOĞAN'ı (sağ başta)  ziyaret ederek, Almanya Hanau  TSO ile Nevşehir TSO arasında  işbirliği kurulması için  görüşmelerde bulundu. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. HAKKI AYDOĞAN;  Genç  Girişimciler Kurulu  tarafından KOSGEB desteğiyle 18 Eylül 2015 Cuma günü Kadın Girişimciler Kururlu üyelerinin de katılımıyla düzenlenen Deneyim Paylaşımı Seminerinde  konuşma yapan SALİH TAŞDİREK'e teşekkür ederek, yöresel çini tabak hediye etti.

Fib Haber internet gazetesinde yayınlanan Deneyim Paylaşım Semineri'nin fotoğraflı haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeteri olacaktır. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Almanya'dan katılan  SALİH TAŞDİREK (sağda) ,  yaz tatilini geçirmek  ve aile üyelerini ziyaret etmek üzere Nevşehir'de bulunduğu sırada  Vali MEHMET CEYLAN'ı  (solda) ziyaret ederek, tanıştı.

Hanau TSO'nu faaliyetleri hakkında  Nevşehir Valisine bilgi sunan SALİH TAŞDİREK, iki şehir arasında ticaret ve kültür köprüleri kurulması için  proje geliştirilmesini önerdi. 

alt

18. TKG programı SALİH TAŞDİREK Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İBRAHİM SALAŞ'ı ziyareti sırasında, Hanau TSO ile Nevşehirli tüccarlar arasında ilişki ve iletişim kurulması için  proje geliştirilmesi konusunda anlaştılar.

Fib Haber internet sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ait  farklı foroğraflara bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığını üstlenen SALİH TAŞDİREK'in başarı öyküsü yerel basın da da haber olarak yayınlandı. Sanal Basın internet sitesindeki haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

SALİH TAŞDİREK'in Nevşehir'den milletvekilli aday adayı olması konusunda Fib Haber internet gazetesinde yayınlanan fortoğraflı habere ise bu inkten ulaşmak mümkündür.