18. TKG üyesi  GÜNER MUSTAFA  (sol başta)  T.C. Gümülcine Başkonsolsoluğu tarafından  Kurban Bayramının ikinci günü,  25 Eylül 2015 Cuma günü 18.00-20.00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, Başkonsolos ALİ RIZA AKINCI (soldan 2.) ve eşine davetleri nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.

Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı bayramlaşma haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bayramlaşma  törenine ait farklı fotoğraflara GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Batı Takya bölgesinden Gümülcine şehrinden katılan GÜNER MUSTAFA'nın Ramazan Bayramı nedeniyle, Başkonsolosluk tarafından 17 Temmuz 2015 tarihinde  düzenlenen bayramlaşam törenine katılımının TKG web sayfamızda yayınlanana haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA arkadaşımıza T.C. Gümülcine Başkonsolsoluğun ile kurmuş olduğu sıcak ilişkiler ve göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI, eşi  ve Konsolosluk çalışanları bayramlaşma törenine katılan soydaşları 25 Eylül 2015 Cuma günü  Başkonsolsoluğun bahçesinde  kabul etti.

Bayramlaşma törenine Rodop ili milletvekilleri Ayhan Karayusuf, İlhan Ahmet ve Mustafa Mustafa, İskeçe ili milletvekili Hüseyin Zeybek, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Başkanı ve aynı zamanda İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Mustafçova Belediye Bakanı Cemil Kabza, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, diğer azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.