alt

18. TKG üyesi PINAR ÖZYILMAZ, (soldan 2.) Almanya'nın Frankfurt şehrinde 17-27 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlenen 66. Otomobil Fuarında danışman olarak hizmet verdiği Bridgestone lastiklerinin tanıtımını yaptı.

alt

18. TKG üyesi PINAR ÖZYILMAZ (soldan 2.) , Bridgestone firmasının yetkililileri ile birlikte  otomobil, ticari araç, araç bakım, motosiklet ve aksesuar sektörlerindeki yeni ürünlerin sergilendiği 66. Frankfurt Otomobil fuarında marka tanıtımı yaptı. 

Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris ile dönüşümlü olarak düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı, bu yıl 65. kez kapılarını açtı. Bu fuar, dünyanın en büyük otomobil fuarı olma özelliği taşıyor.  

Haber Türk HT Ekonomi Gazetesinde yayınlanan fuar haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Fuarda,  39 farklı ülkeden bin 103 katılımcı firma, yeni gelişmelerini fuar alanında ve  açık havada sergilendi. Bu yüzyıldaki en yüksek katılımcı sayısına ulaşılmış oldu. "Katılımcı şirketlerin yüzde 40'ı Almanya dışındaki diğer  ülkelerden oldu. Yabancı katılımcıların yüzde 37'si  Asya ülkeleirnd eüretim yapan otomotiv şirketlerinden oluştu. 

Alman Otomotiv Endüstrisi Derneği (VDA) Başkanı  Matthias Wissmann, "66. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nın (IAA), otomobil  ve akıllı telefonların tek birim haline geldiğine ve bağlanabilir otomobillerin  mobil iletişim platformu oluşturduğuna işaret ettiğini" söyledi.  Wissmann; IAA'nın önde gelen uluslararası bir ticaret fuarı olduğunu  vurguladı. 

 219  firmanın dünya galası yaptığı fuar, 2013 yılındaki fuarla aynı olarak  33 futbol sahası alanına eşit olan 230 bin  metrekarelik alanda gerçekleştirildi.

Frankfurt Main de, 17-27 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda  en son modeller de dahil olmak üzere tüm Alman otomobilleri sergilendi.

Fuarda, en iyi temsil edilen 5 yabancı ülke Çin, Güney Kore,  Fransa, İngiltere ve İtalya olarak belirlendi."

Milliyet Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri artasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerine düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Köln şehrinden katılan  PINAR ÖZYILMAZ, tanıtım ve reklam ajansı sahibidir. Köln (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.