alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'ın Acara Özerk Bölgesinden katılan Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ  SHAVADZE  (soldan 4.Acara İşkadınları Derneğinin (The Association of Businesswomen Ajara) merkez binasının  hizmete girişi nedeniyle düzenlenen  törene katılarak, destek verdi ve girişimci kadınlara başarılar diledi.

alt

6. TKG üyesi ve Acara Ticaret ve Sanayi Odası  (ACCI -Ajara Chamber of Comerce and Industry) Başkanı TAMAZ SHAVADZE'nin "Gürcistan Dünyadaki En Güvenli Ülke" başlığı altında yatırım ortamı konusunda yaptığı açıklamalara ulaşmak için Haber Günebakış ineternet gazetesinin linkinin ziyaret edilmesi önerilmekedir.

alt

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Acara Ticaret ve Sanayi Odası 03 Mayıs 2014  Cumartesi günü  Batum Sheraton Otelde Kardeşlik Protokolü İmzaladı.

Kardeş Oda Anlaşması Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı SERVET ŞAHİN ve Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE tarafından  imzalandı. Anlaşmanın ayrıntılarına  ve imza törenine ait görüntülere bu linkten ulaşmak mümkündür.