alt

Giresun Üniversitesi  AR-GE Koordinatörü  ve 13. TKG üyesi   Yrd. Doç. Dr. OSMAN SİRKECİ  (sağ başta) Giresun ve ilçelerinde kamu kurumları, sektör temsilcileri ve STK'lar ile brilikte üniversite sanayi işbirliğini gelişterecek yeni projeler hazırlıyor.  

Giresun Üniversitesi tarafından  başlatılan Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği : KUSİ projesi   ile  üniveriste ve toplum ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

KUSİ projesini ayrıntılarına Yeni Giresun Gazetesinde yayınlanmakta olan haberden ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düznelenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programından bir süre sonra Türkiye'deki vakıf üniversitelerinde görev alarak, özel sektörde edindiği deneyimleri üniversitelerin uygulama programlaraıa yansıtarak, yeni projeler  başlatan değerli arkadaşımız  OSMAN SİRKECİ'yi  kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

OSMAN SİRKECİ'nin yönetimindeki Giresun Üniversitesi AR-GE birimi Giresun Blog ile işbirliği yaparak Giresun'un sorunlarını ve  taleplerini saptamak üzere internet üzerinden bir anket uygulaması başlatmış bulunmaktadır. KÜSİ Projesi Anketine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Giresun Haber 28'de yayınlanan KUSİ haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olcaktır.

Kamu üniversite ve  sanayi işbirliği projesi hedefleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaamak için bu linkin de  tıklanması önerilmekedir.