alt

16. TKG üyesi GÜLER SARIHSAN  (solda) 12-17 Eylül 2015 arihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen IBA Dünya Fırıncılık Fuarını babası ile birlikte ziyaret ederek fırın ve pastacılıkta kullanılan ekipmanlardaki yeni teknolojik gelişmeler hakkında bilgi aldı ve yeni ürünleri inceledi.

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan  GÜLER SARIHASAN  (GKIOULER SARRICHASAN) unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir.  Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmekte olan GÜLER SARIHASAN  Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir. 

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen IBA  (İnternational Bakery Association) tarafından düzenlenen Dünya Fırıncılık Fuarı, fırıncılıkla  ilgili tüm ürünler, fırın teknolojisi, ham madde teknikleri, dondurma ve krema makinaları,tesisat ve sogutma sistemleri konusundaki so gelişmeleri  sektörde faaliyet gösteren pasta, dondurma ve ekmek üreticilerine sunmaktadır.

Fırıncılık ve Pastacılık konusunda dünyanın lider ticari fuarı olan İBA, fırın, pastane, kafe ve catering ile ilgili tüm alanları kapsamaktadır. İBA'da trendlerin belirlenmesi,  fırıncılar ve şekerlemecilere günlük işlerinde fayda sağlamaktadır. Böylelikle gelişen tüketici ihtiyaçlarına cevap veren teknoloji ve hammadde alanları fuarda yeni ve ilginç odak noktalarını oluşturmaktadır. İba 2015’in konuları; kahve, aperatif  “paket” ve aynı zamanda paketleme odaklıdır.  Örneğin; Fuarın en önemli özelliklerinden biri, Dünya genelinde pastane ve fırınların büyük bir bölümünün,  yeni makineler, canlı demolar, kahve konusunda canlı tadımlarla kendi içinde ayrıştırılmasıdır.

IBA Fuarı hakında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

16. TKG üyesi GÜLER SARIHASAN'ın sektörel faaliyetleri konusunda TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan habere bu inkten ulaşmak mümkündür.