alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER  (sağdan 4.) Genel Koordinatör olarak görev yaptığı Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği'nin  işbirliğinde   10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen  ''Lefkoşa - Bursa Gönül Köprüsü'' projesi kapsamında  gerçekleşen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine katılarak Bursa TSO yöneticileri ile tanıştı. 

Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) ve Bursa Gençlik Spor Kulüpleri Federasyonu'nun ortaklaşa gerçekleştirdiği ''Lefkoşa - Bursa Gönül Köprüsü'' projesi kapsamında Bursa'yı ziyaret eden KKTC heyeti,  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı REMZİ TOPUK (soldan 7.) ile görüştü. 

alt

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  (sağda) ve KKTC girişimciler grubu  düzenlenen program kapsamında  Bursa'nın  tarihi ve kültürel bölgelerini de ziyaret etti.

Teleferikle Uludağ'a çıkan tarihi İskender Lokantasında ünlü Bursa iskenderini tadan, tarihi Cumalıkızık köyünü ziyaret eden   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin genç temsilcileri  Bursa'da ev sahibi kurum ve kuruluşlar tarafından çok üst düzeyde ağırlandılar. 

alt

Bursa'da Ulu Cami, Orhan Gazi ve Osman Gazi türbelerini ziyaret eden, tarihi Merinos fabrikasını gezen KKTC girişimciler grubu  onuruna Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  RECEP ALTEPE tarafından yemek daveti düzenlendi.  

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından Merinos Kültür Merkezinde düzenlenen çalışma yemeği BRTK kanalında yayınlandı. 

Kuzey Kıbrıs GİAD ve Bursa GİAD işbirliğinde gerçekleşen Lefkoşa-Bursa Gönül Köprüsü programı kapsmaında gerçekleşen ziyaret ve toplantılara ilişkin farklı fotoğraflara 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER'in facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

Katılımcılar, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki merkez fabrikası ile hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding ziyaretinden çok etkilendiler ve memnun kaldılar. 

"Lefkoşa Bursa Gönül Köprüsü" projesinin başarılı olmasını ve karşılıklı ekonomik ve kültürel ilişkileri artırmasını dileriz. 

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.