alt

T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU  (soldan 5.)  ve  Frankfurt Başkonsolosu UFUK EKİCİ  (sol başta)  eşi vefat eden 17. TKG progranı heyet başkanı RECEP YILDIZ'ı  Frankfurt yakınlarındaki Wetzlar ilçesindeki eşi ile birlikte kurdukları fabrikada  ziyaret ederek, aile üyelerine başsağlığı  ve sabır diledi. 

alt

8 Ağutos 2015 Cumartesi günü çok ani gelişen bir rahatsızlık sonucu  eşini kaybeden RECEP YILDIZ (sağ başta)  15 Ağutsos 2015 tarihinde düzenlenen cenaze törenine de iştirak ederek kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan ve destek olan Berlin Büyüklçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU'na (soldan 3.)ve Frankfurt Başkonsolosu  UFUK EKİCİ'ye (sol başta) aile üyeleri  adına teşekkür etti. 

TOBB tarafından düzenelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevi üstlenmş olan değerli arkadaşımız  RECEP YILDIZ'a ve kederli ailesine TKG üyelerimiz adına başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Bir iş gezisi nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada eşi FATİME YILDIZ Hanımefendinin  ani vefatı haberiyle sarsılan ve derhal Almanya'ya dönen RECEP YILDIZ'ın facebook sayfasından eşinin cenaze törenine ve Büyükelçinin ziyaretine ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.