alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar arasından hergün iki kişi "nöbetçi" olarak görev yaparak, heyetin  toplantılara zamanında  yetişmesini sağladı. 

Sabırla görev yapab, uyanamayanlarla ilgilenen, geç kalanları, dağılanları  toparlayan ve programın kesintisiz olrak,  verimli  ve etkin bir şekilde akışını sağlayan  değerli Nöbetçi'lerimize gönülden teşekkür ederiz. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (solda)  ve  Kazakistan  temsilcisi  ALMAS TOXANOV  (sağda) 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü gerçekleşen Ankara'da inşaat fuarı ziyareti sonrasında  bir örnek şapkalarıyla TKG ailesine  özel bir dostluk rengi eklediler. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan MUŞO TURKOVİÇ  (sol başta) nöbetçi olduğu 3 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen beypazarı ilçesi çevre gezisi sırasında grup arkadaşları ile sporcu disiplini içinde yakından ilgilendi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programında otobüs yolculuklarında her defasında farklı ülkelerden gelen katılımcılarla birlikte oturma kuralı sayesinde,  heyet üyeleri kısa sürede  birbirini yakından tanıdı ve kolaylıkla kaynaştı. 

alt

18. TKG programına İran'ın Tebriz kentinden katılan  MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI (sağda) koltuk, yatak odası ve yemek odası mobilyası üretim tesisi ve 4 satış mağazası olan şirket sahibidir. Tebriz Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. 

alt

18. TKG programına Kazakistan'dan katılan FAZYLBEK  MUSTANOV (önde) ve Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (2. sırada)  günün nöbetçisinin heyeti toparlama çabalarını ilgiyle  izliyor. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler arasında kısa sürede oluşan samimi dostluk ortamı, programın yoğunluğuna rağmen neşeli anların doğmasını kolaylaştırdı.

alt

18. TKG programına Almanya'dan katılan  PINAR  ÖZILMAZ (solda) tanıtım ve reklam ajansı sahibidir. Köln (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Şirketininablemini taşıyan yedek şarJ aletlerini programa katkıda bulanan TKG programının özel dostlarına  ve gerçek kahramanlarına armağan ederek, TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti adına katklıları için teşekkür etti.  Adıyaman'dan  gelerek, heyetin Gaziantep programına eşlik eden MURAT KARAKUŞCU (sağda) ise, TKG ailesini tanımaktan duyduğu memnuniyeti ve programın önemine duyduğu inancı belirtti.