alt

TOBB İkiz Kulerde yapılan dersler ve sunumlar sırasında mola anında bahçede baharı selamlayan Tacikistan'dan çikolata üretici  ABDUMATİN FAİZULLOEV (sol başta), İran'dan mobilya üreticisi  MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI  (soldan 2.),  tesettür giyim ticareti yapan Irak'tan  SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (soldan 3) ve YOUNUS ADNAN YOUNUS (sağdan 4.), 18. TKG heyetinin tüm faaliyetlerİnde çektiği bribirinden güzel fotoğraflarla özel bir albüm hazırlayan Ukrayna Kiev'den TİNA Tİ  (NATALIIA  TYMKOVSKA), Yunanistan Batı Trakya temsilcisi   ALİ CHAF ALİ   (sağdan3.),  gür sesi ile seslendiridği  "Oglan Oglan" türküsü ile arkadaşlaraını gönlünü kazanan Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk  Bölgesinden  VALERİ CHILIOGLO (sağdan 2.) ve Kosova'dan kırmızı et üreticisi NADİR SHANTİR (sağ başta) grup hatırası için TOBB'un bahçesinde  havuz başında biraraya geldi.

alt

18. TKG programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan NADİR MAMBET  (sol başta), Yunanistan Batı Trakya'dan  ALİ CHAF ALİ (soldan 2.), Türkmenistan temsilcisi  KAKAMYRAT HYDYROV  (soldan 3.)  Kosova'dan  NADİR SHANTİR (soldan 4.)  Kırım temsilcisi AIDER SAPAIEV  (soldan 4.) Romanya'dan NUREDİN EMURLA (soldan 6.) ve KKTC'den  BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağ başta) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkez binasında gerçekleşen yoğun programlar sırasında bir mola anında neşeli bir arkadaşlık fotoğrafından buluştu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tariherinde   düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan  ABDUMATİN FAİZULLOEV  (sol başta), İran'ın Tebriz kentinden AMİR ZAREİ  (soldan 2.), Irak'ın Kerkük Türkmenlerinden YOUNUS ADNAN YOUNUS (soldan 3.), Bulgaristan'dan EDİS EMRE (sağdan 2.) ve Özbekistan'dan  AKRAM RADJABOV (sağ başta)  TOBB binasındaki anılarını bu fotoğrafla belgelediler.

alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV  TOBB'un 71. Genel Kurulu nedeniyle ikiz kulelerin bahçesinde kurulan yöresel ürünler çadır sergisini ziyaret etti. 

PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan MİRBEK KAZANBAKOV Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan üyeler kısa sürede arkadaş olarak, dostluk ortamında neşeli anılar paylaştılar.

18. TKG programına İran'dan katılan MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI  (sağ başta) koltuk, yatak odası ve yemek odası mobilyası üretim tesisi ve 4 satış mağazası olan şirket sahibidir. Tebriz Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. 

alt

18 TKG üyeleri ile tanışmak ve programın başlangıcında yeni katılımcılara yardımcı olmak amacıyla KKTC'den özel olarak Ankara'ya gelen ve üç gün boyunca katılımcılara eşlik eden  ve teknik latyapısına katkıda bulunan17. TKG programı katılımcısı  MUSLU AKGÜNEY  (solda), deneyimlerini  KKTC'nin 18. TKG programındaki temsilcisi  BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sağda)  ile ayrıntılı olarak paylaşarak, TKG programının  teknik altyapı işlerini gönül rahatlığıyla emanet etti.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ve program akışında çok etkin görevler üstlenen GİZEM ÇELİKER  (önde, solda)  selfi çekimleri ile  deTKG Albümüne özel renkler kattı.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA) ((ilk sırada, ayakta, soldan 2.)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı "Özel Albüm"e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ  (solda) ve KKTC'den GİZEM ÇELİKER  (sağda)  arkadaşlarımıza 18. TKg programının etkin ve verimli akışındaki değerli katkıları için çok teşekkür ederiz.