alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Slovenya'dan katılan DZELİL SALİJİ (sağ başta)  Slovenya İslam Birliği'nin yönetiminde görev üstelenerek,  yürütülen projelere gönüllü olarak destek vermektedir.

Slovenya Başmüftüsü  ve  Slovenya İslam Toplumu Meşihat Başkanı   Dr. NEDZAD GRABUS  (sol başta) başkanlığında yürütülen Slovenya'da cami yaptırılması vb projelere katılan ve destekleyen değerli arkadaşımıza başarılar dileriz. 

Slovenya İslam Birliği Başkanı Dr. NEDZAD GRABUS'un 2 Nisan 2015 tarihinde Ankara'da Diyanet İşleri Başkanı ile yaptığı görüşmenin haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.  

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Slovenya'dan katılan  DZELİL SALİJİ   aslen Makedonya kökenlidir ama Slovenya’da  yaşamaktadır. Yiyecek, içecek sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamul ve pasta üreten ve  pastane ve Yogurtland adlı zincir dondurma mağazaları olan firma sahibidir. 

15 TKG program katılımcısı DZELİL SALİJİ'nin ticari faaliyetleri hakkında TKG web sayfasında yayınlanan bol fotoğraflı habere  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.