alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 5 Mayıs 2015 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknololi Üniversitesi'ni ziyaret ederek, bilgi aldı.

alt

TOBB -ETÜ İşletme Bölüm Başkanı  ve öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ  tarafından yapılan "Girişimcilik Nedir" konulu sunum heyet yeleri tarafındna ilgiyle izlenmiştir.

alt

Program kaspamında TOBB-ETÜ Dış İlşkiler Müdürlüğü tarfından  konuklara  sunum yapılarak, Üniversitede uygulanmakta olan Ortak Eğitim Programı hakkında konuklara bilgi verilmiştir.  Başta Almanya'da gelen konuklar  olmak üzere,  şirketlerinde TOBB ETÜ öğrencilerine staj olanağı verebilecek olan heyet üyleri ile görüşmeler yapılmış ve bu projenin işletmelere sağladığı yararları vurgulayan açıklamalar yapılmıştır.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

21 ülke ve 5 özerk bölgeden gelen 46 konuk girişimciye Üniversiteni olanaklarını ve hizmetlerini anltabilmek için TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yapıldı. TOBB-Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesi yönetimi konuklara  sunumlar sırasında öğle yemeği ikramında bulundu. 

Programı devamında Yunus Emre Enstitüsü yetklileri  tarafından Yunus Emre Enstitüsü'nü  tanıtan ve faaliyetlerini anlatan  bir sunum yapıldı.  

Ülkelerinde henüz Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Kursu açılmamış olan konuklar, yöneticilerden "kendi ülkelerine ne zaman sıra geleceğini" ısrarla sordular ve açılış tarihini sabısrızlıkla beklediklerini vurguladılar.