alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV (ortada) Deliorman Girişimciler Derneği başkanlığına seçildi.

Deliorman Girişimciler Derneği,  üyelerinin şirketlerinde  görev yapan yöneticilerin ve uzmanların yeterliliklerinin artırılması  için gerekli olan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca  üyelerinin yurt içi ve  yurt dışında  sanayi, ticaret ve  hizmet sektörlerinde yatırım yapmalarını teşvik etmek amacıyla gereken bilgi ve danışmanlık desteği sağlamayı planlamaktadır.

alt

5 Eylül 2015 Cumartesi günü yapılan toplantıda Deliorman Girişimciler Derneği başkanlığına seçilen 18. TKG üyesi MUSTAFA AHMEDOV Türkiye’den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği üyesidir. 

Değerli arkadaşımızı yeni görevi nedeniyle kutlar, başarılar dileriz. 

alt

Deliorman” Girişimciler Derneği,  bölgelerindeki  girişimci ve iş adamları arasında  teknolojik yenilikler, sermaye kaynakları konularında  fikir alışverişi ve koordinasyon sağlamak  amacıyla eğitim programları ve tematik toplantılar düzenlemeyi planlamaktadır.