alt

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Maysı 2015 tarihleri arasında düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 10 Mayıs 2015 Pazar günü İstanbul'da düzenlenen şehir gezisi sırasında, turizm rehberi LALEHAN KARADENİZ eşliğinde Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret ederek, tarihi ve  mimari özellikleri hakkında bilgi aldı.

alt

18. TKG heyeti Dolmabahçe Sarayı bahçesinde TKG albümübe eklenecek  için  grup fotoğrafında biraraya geldi.

alt

Rehber LALEHAN KARADENİZ (solda) TKG programlarında, İstanbul'un gezilmesi ve müzelerin  ziyaret edilmesinde TKG gruplarına eşlik etmekte ve şehrin tarihini renkli öykülerle anlatmaktadır. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programının Özbekistan, KKTC, Kırım ve Yunanistan Batı Trakya temsilcileri  Dolmabahçe Sarayı'nın denize açılan  kapısında  hatıra fotoğrafında buluştu.

Kırım'dan ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (sağ başta), KKTC temsilcileri GİZEM ÇELİKER (sağdan 3.) ile  BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (soldan 2.), Özbekistan'dan  AKRAM RADJABOV (sağdan 2.) ile MANSOOR RAHİMOV (sol başta) ve Yunanistan Batı Trakya temsilcisi ALİ CHAF ALİ  çok yoğun geçen 18. TKG programının so günlerinde arkadaşlıklarını geliştirmek için fırsatları değerlendirdiler ve Dolmabahçe Sarayı gezisinde neşeli anları ve renkli bir günü paylaştılar.  

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimcile rprogramına Rusya Federasyonu'ba bağlı Çuvaşistan'dan katılan RUSTAM ZAKHADİNOV  (solda) ve  Tataristan'dan katılan organik bal üreticisi  NURİSLAM ZARİPOV  (sağda)  Kırgızistan temsilcisi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu SHAİLOBEK ASANOV  (ortada) ile Dolmabahçe Sarayı ziyaretininde dostluklarını bu fotoğrafla belgelediler.