alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları ders ve sunumlarda  dostluk ve arkadaşlık ortamı geliştirerek, neşeli anlar paylaştılar. Özbekistan temsilcileri  KHAYOTJON KABİROV (sağ başta), MANSOOR RAHİMOV (sağdan 2.) ve AKRAM RADJABOV (sağdan 3.) ile Romanya temsilcileri NADİR MAMBET  (sağdan 4) ve   NUREDİN EMURLA  (sağdan 5.) TOBB binasında düzenlenen sunumlar sırasında arkadaşlıklarını geliştirme fırsatlarını değerlendirdi. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna temsilcisi olara katılan TİNA Tİ NATALIIA TYMKOVSKA, Anatolia özel dil kursunda Türkçe öğrenenerek, Türkiye ve Ukrayna arasındaki faaliyetleri ve iş ilişkilerini internet ortamında tanıtan http://turkrainews.com.ua  haber sitesini  yönetmektedir.

18. TKG programı süresince hiç yorulmadan  grubun tüm faaliyeterini fotoğraflayan ve facebook sayfasına  18. TKG heyeti için özel albüm ekleyen çalışkan arkadaşımız TİNA Tİ 'ye  teşekkür  ediyoruz. 

alt

18. TKG programında tanışan Almanya temsilcileri heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (solda) ve PINAR ÖZYILMAZ (sağda) kısa sürede ekip arkadaşlığını kurdu. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (solda) ve Rusya Federasyonu Çuvaşistan Cumhuriyeti temsilcisi RUSTAM ZAKHADİNOV (sağda) TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki sunumlar  sırasında   dostluk fotoğrafında biraraya geldiler.

alt

18. TKG programına Kosova'dan katılan EDİS BUNJAKU, farklı ükelerden gelen ve Türkçe konuşan  çok sayıda yeni arkadaş edinmekten duyduğu memnuniyeti her fırsatta ifade etti.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan SHAİLOBEK ASANOV (solda) TOBB'daki ders ve sunumlar sırasında harf sırası esasında yan yana oturduğu Kazakistan temsilcileri  FAZYLBEK  MUSTANOV (soldan 2.) ve ALMAS TOXANOV  (soldan 3.) ile kısa sürede arkadaş oldu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenelenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan  NADİR SHANTİR (sağ başta)  program süresince güler yüzlü, neşeli  ruh halini, takım elbise ve kravatlı giyim tarzını koruyarak gruba pozitif enerji aktardı.

alt

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 iş insanı katılmıştır.