alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan  katılan  ZURAB PHUTKRADZE (sağ başta) 3-6 Eylül, 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo'da açılan World Food 2015 Gıda Fuarını ziyaret ederek, üretici firmaların yetkilileri ile görüştü.

1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  ZURAB PHUTKARADZE Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te sekiz marketten oluşan perakende zinciri sahibidir.

alt

Türkiye'den 38 farklı kuru gıda markasının Gürcistan bayisi olan ZURAB PHUTKARADZE (sağdan 2.), Türkiye'de üretilen   gıda ürünlerini Gürcistan genelinde pazarlamaktadır.

İstanbul Yeşilköy'e bulunan CNR Expo Fuar merkezinde  3-6 Eylül, 2015 tarihlerinde açılan WorldFood Istanbul  gıda fuarı, Türkiyenin en büyük ve en başarılı gıda ve ambalaj fuarları arasında yer almaktadır.  

Her yıl 360'ı aşkın firmanın stant kurarak ürünlerini tanıttığı WorldFood İstanbul  ulusal ve uluslararası üreticilere ve markalara pazardaki paylarını arttırmak içinetkin  bir ticaret platformu sunmaktadır.

Ingredients Turkey ve Ipack Turkey fuarları da bir kez daha WorldFood Istanbul Gıda Fuarı ile eşzamanlı olrak aynı mekanda açılmıştır.  Bu stratejik birliktelik katılımcılarına daha geniş bir platformda bir araya gelme olanağı sağlamaktadır.

WorldFood İstanbul gıda  fuarı ile ilgili ayrıntılara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan  katılan  ZURAB PUHUTKARADZE, gıda, ev gereçleri, mobilya ve market işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.