alt

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan başarılı iş kadını VALENTİNA UZUN, 2-5 Eylül 2015 tariherinde  Riga'da  açılan Gıda Fuarında yeni markası BİOTECA ürünlerini tanıttı.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN, Baltık  ülkleerinden   Latvia (Letonya)'nın başkenti Riga'da açılan Uluslararası Baltık Gıda Endüstrisi Fuarı'nda stant açarak yeni ürünlerini tanıttı. 

2-5 Eylül 2015  tarihleri arasında  "Kipsala International Exhibition Centre" da açılan  Baltık bölgesinin  en büyük gıda teknolojileri fuarı olan Riga FOOD 2015 hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden  un  ve yağ üreterek, yeni marka yarattığı TKG web sayfamızda  haber olarak yayınlanmıştır. haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

VALENTİNA UZUN, üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.  

Riga Food 2015 fuarında stant kurarak yeni ürünleirni tanıtan VALENTİNA UZUN'un fuar izlenimlerine ait farklı footğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından  ulaşılmaktadır. 

Gıda İşleme Teknolojileri, Makina ve Ekipmanları Gıda Analiz Sistemleri Kalite Kontrol ve Laboratuvar Donanımı Otomasyon ve Kontrol Sistemleri Soğutma ve Havalandırma Bilgisayar Programları Atık Su Arıtımı ve Çevresel Çözümler başta olmak züere gıda rüneri ve gıda teknolojinde çok geniş bir yelpazede faaliyet gösteren firmalaraın katıldığı Riga Food 2015 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.