alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Irak'ın Kerkük şehrinden katılan BİLAL IZADDIN MOHAMMED (sol başta) ve SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (ortada)  Anıtkabir Komutanı Albay MUZAFFER TAYTAK'a (solda) göstermiş olduğu sıcak ilgi nedeniyle özel olarak teşekkür etti.         

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan AKRAM RADJABOV  (sağ başta)  Yunanistan Batı Trakya'dan katılan  GÜNER MUSTAFA  (sağdan 2.) ve Kazakistan'da katılan  FAZYLBEK  MUSTANOV   (sağdan 3.) heyet üyelrini karşılayan Anıtkabir Komutanı Albay MUZAFFER TAYTAK (sol başta) ile sohbet ederek, geldikleri ülkeler ve yaptıkları işler hakkında bilgi sundu.    

Anıtkabir'in ana avlusunda konuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Komutan yaptığı konuşmada; farklı coğrafyalardan gelerek ATA'nın huzurunda buluşan girişimcileri tanımaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Anıtkabir Komutanı Albay MUZAFFER TAYTAK 1 Mayıs 2015 Cuma günü Anıtkabir'i ziyaret eden 18. TKG heyet üyelerini makamında  konuk ederek, çay ve simit ikramına bulundu.

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (sağda)  Albay MUZAFFER TAYTAK'a (solda) heyet üyeleri adına anı olarak, Lefkara nakışlı tablo sundu.

Resmi törenin ardından Anıtkabir Komutanı Albay MUZAFFET TAYTAK, 18. TKG grubunu  kabul salonuna davet ederek, konuklarla tanıştı ve ülkeleri ve ilgilendikleri sektörler hakkında bilgi aldı.  

alt

Anıtkabir Komutanı tarafından tüm üyeler için hazırlanan ıslak imzalı Anıtkabir Ziyareti  Belgesi  konuk girişimcileri çok memnnu etti. Bu programın en anlamlı hediyelerinden birini almış olduklarını belirten konuklar, Anıtkabir Komutanına teşekkürlerini ülkelerinden getirdikleri yerel özellikler taşıyan hediyeler sunarak, ifade ettiler.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.