alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den  katılan GİZEM ÇELİKER  selfi yöntemiyle  toplu grup fotoğrafları çekerek, dönem arkadaşları için özel bir selfi albümü oluşturdu.

Programın her aşamasında tüm ayrıntılarla yakından ilgilenen ve program akışına destek veren değerli üyemzi GİZEM ÇELİKER'e  18. TKG programına katkıları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.

Üst sırada soldaki  fotoğraf  18. TKG heyetinin 1 Mayıs 2015 Cuma günü  gerçekleşen Anıtkabir ziyaretinden duygulu bir anıyı göstermektedir.

Üst sırada sağdaki fotoğraf TOBB'un  Genel Kurul toplantısının yapıldığı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin bahçesinde 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü çekilmiştir.

Orta sırada soldaki foroğraf  2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Ankara'da Kurtuluş Savaşı Müzesi'nin ünlü balkonunda çekilmiştir.

Orta sırada, sağdaki fotoğraf  Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'nın ana meydanındaki ünlü havuç heykelinin önünde 3 Mayıs 2015 Pazar günü çekilmiştir.

Alt sırada soldaki kare, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ana binası İkiz Kuleler'in girişinde uzayan sunumlardan ve derslerden yorulan  18. TKG heyetini göstermektedir. 

Alt sırada, sağdaki son kare ise 10 Mayıs 2015 Pazar günü düzenlenen İstanbul  şehir gezisi sırasında  Dolmabahçe Sarayı ziyaretinden mutlu bir anıyı hatırlatmaktadır. 

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.