alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan  KAKAMYRAT HYDYROV  (solda) ve BATYR ASHYROV  (sağda) heyet üyeleri adına KKTC'den kendilerine yardımcı olmak ve programı tanıtmak amacıya özel olarak gelen 17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY'e yerel elişi telefonluklar  armağan etti.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklarla tanışmak, TKG programlarının işleyişi ve özellikleri hakkında kendi deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşmak amacıyla gönüllü olarak Ankara'ya gelen 17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY  (soldan 3.) 18. TKG  programının etkin ve başarılı olması için heyet başkanı SALİH TAŞDİREK'e (sağ başta)  gözlemlerini ve önerilerini  iletti.

Ankara'da bulunduğu sırada katılımcıların TKG Yahoo Mail, TKG Facebook  ve TKG Whatsup gruplarına üyelik işlemlerini başlatan, Türkçe Konuşa Girişimciler programının özelliği ve hedefleri hakkınd a katılımcılaraı bilgilendiren değelri arkadaşımıa teşekkür ederiz.   

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi MUSLU AKGÜNEY  (sağdan 2.) 18. TKG programına  KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sağ başta, GİZEM ÇELİKER (sağdan 3.) ve   Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (sol başta)  1 Mayıs 2015 Cuma günü TOBB'da programın detayları üzerinde çalışarak, son hazılrlıkları ve düzenlemeleri birlikte  yaptı. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 17. türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  demir doğrama, su tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi, reklam, tabela ve anahtar kesimi dallarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.