alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den  katılan MUSLU AKGÜNEY  (sağdan 2.) 18. TKG katılımcıları ile tanışmak ve yardımcı olmak amacıyla heyetin Ankara programına eşlik etti. 

18. TKG programının  KKTC temsilcileri   BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sol başta, GİZEM ÇELİKER (soldan 2.) ve Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ ile  Anıtkabir ziyaretinde aile fotoğrafından buluşan MUSLU AKGÜNEY arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

30 Nisan 2015 Perşembe gecesi Ankara'ya ulaşan ve heyetin konakladığı Kent Otelde grupla buluşan MUSLU AKGÜNEY 01 Mayıs 2015 Cuma sabahı erken saatlerde gerçekleşen ve 18 TKG programının ilk etkinliği ola Anıtkabir ziyaretine katılarak, yeni gruba gönüllü olarak eşlik etti.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY (sağdan 2.)  18. TKG programının KKTC temsilcileri   BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (soldan 2.), GİZEM ÇELİKER (sağ başta) ile birlikte 2  Mayıs 2015 Cumartesi günü yapılan  TOBB'un Genel Kurul toplantısına katılarak, TOBB Başkan'nın ve Başbakanın konuşmalarını dinledi.

TOBB güvenlik amiri emekli albay NEJAT CANGA (sol başta) eski arkadaşı MUSLU AKGÜNEY ile genel kurul sırasaında göüşme şansı buldu. 

alt

18. TKG programına İran'dan  katılan MOHAMMADHOSSEIN NARAGHI (sol başta) ve AMİR ZAREİ (sağ başta) heyet üyeleri adına  MUSLU AKGÜNEY'e (soldan 2.) teşekkürlerinin bir ifadesi olrak işlemeli bir kutu armağan etti.  

TOBB'un genel kurulu sırasında gerçekleşen hediye takdim törenine  katılan 18. TKG pprogramı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) MUSLU AKGÜNEY'e   üç günlük  gönüllü yardım ziyareti nedeniyle grup arkadaşlaraının teşekkürlerini ve memnuniyetini belirtti.

alt

1 Mayıs 2015 Cumartesi günü TOBB binasında gerçekleşen Cumhurbaşkanı ziyareti ve 50. yıllık üyelere plaket tadim töreninde de18. TKG grubuna eşlik eden MUSLU AKGÜNEY  (sağda)   17. Türkçe Konuşan Girişimciler programından edindiği deneyimleri yeni grup üyelerine aktarma fırsatı bulduğu ve 18.TKG  üyeleri ile tanıştığı için memnun oldu. 

18. TKG üyeleri Kosova'dan NADİR SHANTİR (solda)   ve KKTC'den   BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (ortada)  MUSLU AKGÜNEY ile arkadaş olarak kısa sürede dostluk geliştirdiler. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 17. türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  demir doğrama, su tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi, reklam, tabela ve anahtar kesimi dallarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.