alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan  katılan ZAVURBEK TURMANİDZE  (solda) ve  MİRBEK KAZANBAKOV (sağda) OSTİM Yatırım A.Ş. Koordinatörü ve TKG programınının önemli paydaşı ve gönüllü destekçisi  ABDULLAH ÇÖRTÜ'ye (ortada) işlemeli keçe duvar panosu hediye etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 5 Mayıs 2015 Salı günü  gerçekleşen OSTİM  ziyareti sırasında  tanıştıkları  OSTİM Yatırım A.Ş. Koordinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ'nün gösterdiği  yakın ilgiden çok memnun kaldı.

TKG programlaraına ilk programdan itibaren büyük destek veren ve katkı sunan  OSTİM Yatırım A.Ş. Koordinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ konuklarla yakından ilgilendi ve sorularaını yanıtlayarak, ikili iş görüşmelerri sırsında ve fabrika ziyaretlerinde doğru eşleşme yapılabilmesi için yardımcı oldu.

alt

Kırgızistan temsilcisi  ZAVURBEK TURMANİDZE  ( ayakta)  OSTİM ile işnirliği yapabilmenin ön koşulları hakkındaki sorularını  iletirken, 18. TKg programından dönem arkadaşları Rusya Federasyonuna bağlı Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nden İLNUR SHANGAREEV  (sol başta),  Kırım temsilcisi EROL VELİİEV (sağdan 2.) ve Tacikistan temsilcisi VOHİDJON GULOV (sağ başta) yapılan açıklamaları  ilgiyle dinlediler.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 05 Mayıs 2015 Salı günü OSTİM Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, OSTİM Organzie Sanayi Bölgesi hakkında bilgi aldı ve faaliyetlerle ilgili bir sunum ve tanıtım filmi izledi.

alt

18. TKG programıa KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER  (solda) ve Makedonya temsilcisi MUAZ EMİN (sağda)  OSTİM tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma temsilcisi ile tanışmaktan ve yeni iş birliği fırsatlarını araştırmaktan  memnun oldu.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar için  OSTİM'in  ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri verimli ve başarılı geçti, yararlı bağlantılar kuruldu.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.