alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE (sol başta), MİRBEK KAZANBAKOV (soldan 2.) ve  MAMBET SADYROV (sağ başta)  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi  İşletme Bölümü Başkanı ve Girişimciik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ'a (sağdan 2.) dersin sonunda 18 TKG heyeti adına  çok yararlı sunumu  nedeniyle teşekkür ederek, işlemeli keçe duvar panosu armağan etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan 12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimiciler için   5 Mayıs 2015 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde "Girişimcilik Dersi" düzenlendi.

alt

TOBB ETÜ Üniversitesi İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ  tarafından sunulan "GİRİŞİMCİLİK NEDİR" konulu ders  18. TKG programı katılımcıları tarafından çok beğenildi ve dersin tekrar edilmesi talep edildi.

alt

18. TKG programına Türkmenistan'da katılan BATYR ASHYROV  (solda) ve KAKAMYRAT HYDYROV  (sağda) heyet üyeleri  adına  Ramazan Hoca'ya Türkmenistan başlığı sundu.

alt

21 ülke ve 5 özerk bölgede gelen 46 konuk girişimciye  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından interaktif ortamda sunula Girişimcilik Dersi konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

alt

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.