alt

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan  Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri 08 Mayıs 2015 Cuma günü akşam saalerinde Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı EYÜP BARTIK  (ortada)  ve yöneticileri ile görüştü.

alt

Gaziantep Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı EYÜP BARTIK (kürsüde),  konuk girişimcilere  Gaziantep'in ekonomik ve demografik durumu hakkında sunum yaptı. Kentin başarısını örneklerle anlatan TO Başkanı, şehrin planlı ve çok çalışarak bugünlere geldiğini söyledi.

Ukrayna temsilcisi TİNA (NATALIIA)  TYMKOVSKA  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerinin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Gaziantep TO web sayfasında yayınlanmakta olan 18. TKG heyetinin ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'na bağlı özerk cumhuriyetlerden katılan girişimcilerden;  Tataristan Cumhuriyetinden  NURİSLAM ZARİPOV  (ortada) ve  Çuvaşistan Cumhuriyeti'nin başkenti  Çeboksarı'dan katılan RUSTAM ZAKHADİNOV (sağda) Gaziantep Ticaret Odası Başkanına ülkelerinin yerel özelliklerini yansıtan armağanlar sundu.   

18. TKG heyetinin Gaziantep Ticaret Odası ziyareti Milliyet Gazetesinde haber olarak yayınlanmaktadır. Haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

18. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan MOHAMMADHOSSEIN NARAGHI (sağda) Gaziantep Ticaret Odası yöneticilerine  üst düzeydeki karşılama va ağırlama nedeniyle teşekkür ederek, işlemeli bir kutu sundu.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE  (soldan 3.),  MİRBEK KAZANBAKOV  (sağdan 2.) ve MAMBET SADYROV (sağdan 3.) Gaziantep Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı EYÜP BARTIK'a (soldan 4.)  Kırgız kaftanı ve kalpağı giydirdi. 

Samsunda Haber internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten erişim olanaklıdır.

HabeRating internet sitesinde yayınlanan Ticaret Odası ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.