alt

8. TKG üyesi FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağdan 3.)  ve 14. TKG üyesi MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ (soldan 2.) 10. TKG üyesi JAMSHİD SAEDİ'nin (sağdan 2.)  sahibi olduğu Safir Grup şirketinin "1. Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı"nda açtığı stantı ziyaret ederek,  fuarda tanıtımı yapılan TİTAN boyaları ve piyasaya yeni sunulan  Baustick yalıtım ürünleri hakkında bilgi aldı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEDİ  "1.Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı"nda açtığı boya ve yalıtım malzemeleri standını ziyaret eden TKG üyelerini konuk etmekten mutlu oldu.  

Fuarla ilgili farklı fotoğraflara ulaşmak için 16. TKG üyesi MOHAMMAD HASHİM JURAQOL BAYQARA'nın 8soldan 2.)  facebook sayfasını ziyaret edilmesi gerekmektedir.

SAFİR  Metal Group şirketinin sahibi ve icra kurulu başkanı olan JAMSHİD SAEDİ, PVC  ve alüminyum, kimyasalar, yalıtım malzemeleri ve lojistik sektörlerinde faaiyet göstermektedir.

AISA tarafından yayınlanan  First International Construction Materials & Food Exhibitoon  fuarının açılış törenine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

16. TKG programına Afganista temsilcisi olara katılan  MOHAMMAD HASHİM JURAQOL BAYQARA (soldan 3. ve 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı MUHİBULLAH VAHAB  (sağdan 4.) 10. TKG üyesi JEMSHİD SAEDİ'nin  (soldan 4.) şirketine ait olan stantı ziyaret ederek arkadaşlarına destek verdi ve başarılar diledi.

JAMSHİD SAEDİ'nin facebook sayfasından fuar ziyaretçilerine ait farklı fotoğraflara erişim olanaklıdır.

25-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen 1. Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Fuar Takip internet  sitesinin linkini ziyaret etmek yeterli olacaktır. 

Yapı, mimarlık, inşaat malzemleri ve ekipmanları, aydınlatma, seramik, cepheler, pencereler  ve profil sistemleri, kapılar, otomatik kapılar, inşaat ekipmanları, resterasyon teknolojileri konularında faaliyet gösteren şirketlerin ürün ve malzemlerini, maie ve teknolojileirni sergilediği "1. Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı" sektörde faaliyet gösteren şirketlerle tedarikçileri buluşturarak, verimli işbirlikleri kurulmasına  ortam sağladı. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programlarına Afganistan'dan katılan TKG üyeleri  10. TKG programı katılımcısı JAMSHİD SAEDİ'nin (ön sırada soldan 2.) "1. Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı"nda açmış olduğu stantta biraraya geldi.

6. TKG üyesi MUHİB VAHAB (ön sırada soldan  3.) ve  MOHAMMAD HASHİM JURAQOL BAYQARA (ikinci sırada soldan 3.) Afganistan'ın ekonomik gelişmesinde sektör temsilcilerinin buluşma noktası olan fuarların  çok önemli bir fonksiyonu olduğunu ve bu tür girişimlerin desteklenmesi gerektiğine inanmaktadır. 

Kabul Green Expo fuar şirketi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Kabil Inşaat Malzemeleri Fuarı ile lgii detaylı bilgilere AKTİSAD (Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneğinin web sayfasını ziyaret etmek gerekmektedir.