TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan  Girişimciler programına katılan  heyet üyeleri 3 Mayıs 2015 Pazar günü Beypazarı Ticaret Odası Başkanı H. NECDET ÇALIŞKAN  (sağ başta ve Oda Genel Sekreteri MEHMET YURDAKUL ( solbaşta) ev sahipliğinde Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na konuk oldular.

18. TKG programına Almanya'dan katılan heyt başkanı SALİH TAŞDİREK  (sağdan  2.)  ve PINAR ÖZYILMAZ  (soldan 2.)  katılımclara gösterilen yakın ilgi nedeniyle Oda yönetimine teşekkür ettiler.

3 Mayıs 2015 Pazar günü Beypazarı Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı H.NECDET ÇALIŞKAN'ın   (sağ başta) ev sahiliğinde ve refakatinde gerçeleşen ziyaret yeni dostluklara ve işbirliği fırsatlarına vesile oldu.

Beypazarı Çarşısını gezen, tarihi evleri ziyaret eden 18. TKg programı katılımcıları   tarihi dokusunu koruyan bu şirin ilçeyi çok sevdiler. Gümüşçüler Çarşısınından yakınları için çeşitli gümüş takılar  satın alan konuklar, Beypazarı'nı tanımaktan duydukları memnuniyetl samimiyetle ifade ettiler.

18. TKG programına Moldova'dan katılan Gagavuz Türklerinden  VALERİ CHILIOGLO (ortada) Beypazarı Ticaret Odası Başkanına heyet üyelerine gösterilen üstün konuk severlik nedeniyle teşekkü ederek, Beypzarı Ticaret Odası yöneticilerini işbirliği olanaklaraını yerinde incelemek üzere  bir tarım ülkesi olan Gagavuzya'ya davet etti.

Beypazarı Ticaret Odası yönetimin bir ticari heyet kurarak Gagavuzya Cumhuriyetini ziyaret etmesinin taraflar için yeni fırsatlar yaratacağı hususunda görüş biriğine varıldı.

18. TKG heyetinin ziyaret haberi Beypazarı Ticaret Odası web sayfasında yayınlanmaktadır. Fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haber Beypazarı internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere  bu linkten erişim olanaklıdır.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ALMAS TOXANOV  (solda) Beypazarı Ticaret Odası başkanı H. NECDET ÇALIŞKAN' a (sağda) uluslararası yarışlarda çok başarılı dereceler elde eden   Astana Bisiklet Takımı'nın formasını sundu.

Beypazarı Gündem gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine ve farklı footğraflara ulşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG programına Kırgızistan'da katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE  (sol başta),   MAMBET SADYROV (soldan 2.) ve SHAİLOBEK ASANOV (sağ başta) Beypazarı Ticaret Odası Başkanına Kırgızistan haritası işlemeli tabak armağan ederek, Oda yöneticilerini Kırgızistan'a davet etti.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. Türkçe Konuşa Girişimciler programı katılımcıları; İran'dan AMİR ZAREİ  (soldan 2.) ve Kosova'dan NADİR SHANTİR (sağ başta) Beypazarı TO başkanı H. NECDET ÇALIŞKAN'a ülkelerini tanıtan çeşitli hediyeler sundu.

Beypazarı 06 internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG programına katılan Kırım temsilcileri EROL VELİİEV  (sağdan 2.), ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (soldan 2.) ve AIDER SAPAIEV (sol başta) beypazarı Ticaret Odası Mecls Başkanı ve   Beypazarı Maden Suyu fabrikasının sahibi  NİYAZİ  ERCAN'a Kırım Dostluk kalpağı hediye ederek, heyet üyelerine göstermiş olduğu ev sahipliği nedeniyle teşekkür etti.

Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreteri MEHMET  YURDAKUL (sağ başta) Beypazarı ziyaretinde konuk heyet üyeleri ile yakından ilgilendi ve taleplerini dinledi.

18. TKG üyeleri Beypazarı Ticaret Odası ziyareti sırasında renkli anılar paylaştı:  Özbekistan'dan KHAYOTJON KABİROV (önde), Türkmenistan'dan  BATYR ASHYROV (sol başta),  Rusya Federasyonu üyeleri  Tataristan'ı başkenti Kazan'dan  NURİSLAM ZARİPOV  (soldan 2.) ve  Başkurdistan'ın başkenti Ufa'dan SALAVAT MUTALOV   (soldan 3.) heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağdan 3.), KKTC temsilcisi BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağdan 2.), Kosova'dan  NADİR SHANTİR (sağ başta) ve Sırbistan Sancak temsilcisi MUŞO TURKOVİÇ  (arkada) arkadaşlık ortamında neşeli anlar yaşadılar.