alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan BATYR ASHYROV  (sağ başta), MYRAT HYDYROV  (sağdan 2.), Tacikistan'dan  VOHİDJON GULOV (sağdan 3.) ve ABDUMATİN FAİZULLOEV   (sağdan 4.) Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde  tanıştıkları firma yöneticileri ile yararlı görüşmeler yaptılar ve yeni işbirliği olanaklarını araştırdılar.

alt

TOBB  tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan ve program sırasında heyet başkanlığı görevini üstlenen SALİH TAŞDİREK  (sağda) Ankara Ticaret Odası Yönetim Kururlu Üyesi ve GİMAT  Başkanı RECAİ KESİMAL'a  (solda) heyet üyelerine gösterilen üst düzey ilgi ve düzenlenen başarılı iş görüşmeleri nedeniyle 18. TKG programı katılımcıları adına  teşekkür etti. 

06 Mayıs 2015 Çarşamba günü  Ankara Ticaret Odasının ev sahipliğinde ATO Conresium Kongre Merkezi salonlarında  düzenlenen  ikili iş görüşmeleri çok başarılı oldu. Yaklaşık yüz Ankara firmanın sahibi ve yöneticisinin katıldığı ikli ş görüşmeleri yeni işbirliği fırsatlarının araştırırlmasına   ve yeni iş bağlantıları kurulmasına ortam sağladı.

Ankara Ticaret Odası Bültenin'de yayınlanan farklı fotoğraflara ve ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

18. TKG programına İran'ın  Tebriz şehrinden katılan AMİR ZAREİ  (solda) ATO yönetimi adına RECAİ KESİMAL'a (sağda)  işlemeli tabak armağan etti.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına 21 ülke ve 5 Özerk Bölgeden toplam 46 girişimci katılmıştır. Katılımcılar bulundukları ülkelerde başta ticaret olmak üzere çeşitli iş kollarında faaliyet göstermektedirler. 

ATO ev sahipliğine düzenlenen ikili iş görüşmelerine Ankara Ticaret Borsası ve Ankara Sanayi Odası üyelerinin de katılımı sayesinde,  18. TKG üyeleri çok farklı sektör temsilcileri ile tanışıp görüşmeortamı bulmuş oldu.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) Ankara Ticaret Odası tarafından düzenelen ikili iş görüşmelerinde tanıştığı firma yöneticileri ile  birlikte çalışabilmenin koşullarını araştırdı ve yararlı görüşmeler yaptı.  

alt  

KKTC temsilcileri BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sol başta) ve GİZEM ÇELİKER  (sağdan 2.) ile Kosova temsilcileri  EDİS BUNJAKU (soldan 2.) ve NADİR SHANTİRİ t(sağ başta) oplantı ve ikili iş görüşmeleri tamamlandıktan sonra verimli günün anısına aynı forograf karesinde birlikte gülümsediler.      

18. Türkçe Konuşa Girişimcile rprogramı  katılmcılarının ilgilendikleri sektörleri genel olarak; İnşaat ve müteahhitlik hizmetleri, inşaat ve tesisat malzemeleri, seramik, sıhhi tesisat ve banyo ürünleri, yapı kimyasalları,  ve inşaat makineleri, gıda, baharat, gıda katkı maddeleri,  ve gıda makineleri, mobilya ve mobilya makineleri, PVC kapı ve pencere sistemleri, tekstil ve konfeksiyon ve ayakkabı üretimi,  medikal ürünler, madencilik, ambalaj, otomotiv yedek parça, madeni yağ, su arıtma sistemleri, merkezi ısıtma sistemleri, iklimlendirme sistemleri, elektrik ve metal yedek parça ticareti, tarım e hayvancılık,  tarımsal üretim ve kırmızı et ve deri üretimi, plastik ve temizlik ürünleri, taşımacılık ve lojistik hizmetleri, gümrükleme ve sigorta hizmetleri,  akıllı kilit sistemleri, matbaa, baskı hizmetleri, bilgisayar sistemleri, güvenlik kameraları ve uydu sistemleri,  e-ticaret, internet gazeteciliği, yatırım projeleri ve hukuk, finansman, ve danışmanlık olarak özetlemek mümkündür.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Kosova'dan katılan EDİS BUNJAKU (sağdan 2. vNADİR SHANTİR (sağ başta) ikili iş görüşmelerine katılan Ankaralı firma yöneticileri ile  tanışmaktan ve işbirliği fırsatlarını konuşmaktan  memnun oldu.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE  (sağdan 2.) ve     

MİRBEK KAZANBAKOV (sağ başta) Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda sektör temsilcisi ile tanışma ortamı buldu. 

alt

18. TKG üyeleri Ukrayna'dan Kırım Tatarı EROL VELİİEV (solda) ve  Köstence şehrinden Romanya Tatarı  NADİR MAMBET  (sağda) Ankara Ticaret Odası'nın giriş holünde bulunan tarihteki eski  Türk devletleirne ait bayrakların önünde hatıra fotoğrafında buluştu.            

alt

ATO ziyaretinin ardından  KKTC'den GİZEM  ÇELİKER  (önde)  tarafından hazırlanan 18. TKG  özçekim/selfi albümü için biraraya gelen  heyet üyeleri başarılı ve verimli geçen toplantılardan duydukları membubiyeti fotoğrafa da yansıttılar. 

TOBB tarafındna düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmir ülke beş özerk bölgeden katılan kırkaltı girişimci Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen verimli iş görüşmelerinden memnun kaldı ve yeni bağlantılar kurdu.