alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 05 Mayıs 2015 Salı günü OSTİM Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek  ikili iş görüşmeleri yaptı.

18. TKG programı kapsamında konuk girişimciler Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa  ve İstanbul'da ikili iş görüşmeleri yapmış ve fuarları ziyaret etmiştir.  

Heyet üyeleri, Ankara'da bulundukları sırada; 5 bin işletme, 17 ana sektörün bulunduğu, 50 binden fazla kişinin istihdam edildiği, başkentin girişimci merkezi OSTİM'i de ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

alt

OSTİM OSB Bölge Müdürü ADEM ARICI ve bölge sanayicileri tarafından karşılanan  18. TKG programı katılımcıları  OSTİM hakkında yapılan sunumu izledi.  

Sunumun ardından bölge sanayicileri kendilerini tanıtarak, faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi verdi  ve yeni işbirlikleri kurmak için  hazır olduklarını belirti.

alt

18. TKG programına Türkmenistan'da katılan KAKAMYRAT HYDYROV  (solda) ve BATYR ASHYROV (sağda)  OSTİM Bölge Müdürü ADEM ARICI'ya (ortada) Türkmen başlığı hediye etti.

alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MAMBET SADYROV OSTİM'de sunumları ilgiyle ve  dikkate izledi.

alt

18.Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti  OSTİM Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri programına katılmaktan ve çok sayıda OSTİM firmasının sahibi ve yöneticisi ile tanışmaktan memnun oldu.  

İkili iş görüşmelerinin ardından  konuk heyet üyeleri için ilgilendikleri sektörler dikkate alınarak, OSTİM  Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaretler düzenlendi.

alt

OSTİM Gazetesinin 17. sayfasında yayınlanan  haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

OSTİM;  Mayıs 2005 tarihinde başlayan Türkçe Konuşan Girişimciler Programının önemli paydaşları arasında yer almaktadır. OSTİM  yönetimi TKG Programı ile yakından ilgilenmekte ve çok özel destek vermektedir.

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (solda) ve GİZEM ÇELİKER (sağda)  düzenledikleri etkin  ve verimli iş görüşmeleri nedeniyle OSTİM Bölge Müdürü ADEM  ARICI'ya (ortada)   teşekkür ederek, 18. TKG heyeti adına Kıbrıs işlemesi Lefkara işi bir tablo sundu. 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen“18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na yirmibir  ülke ve beş özerk bölgeden kırkaltı girişimci katılmıştır. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.