alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Kırgızistan'dan katılan  TARİEL SULTANOV  (sağda)  Moğolistan gezisi sırasında ilk Göktürk yazıtları olan TONYUKUK Yazıtı'nı da ziyaret  etti.

13 Ağustos 2015  Perşembe günü Kırgızistan'da yakın arkadaşları ile birlikte Moğolistan'ın başkenti Ulan Batur şehrine giden 9. TKG üyesi TARİEL SULTANOV, Moğol işadamları ile  yapılan göüşmede inşaat sektöründeki fırsatlaraı araştırdı. a

alt

TARİEL SULTANOV (sağdan 3.) ve  arkadaşları, Moğol işadamları ile yapılan görüşmede dernek başkanına Kırgız Kalpağı armağan ettiler.

TOBB  tarafıdan düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan TARIEL  SULTANOV (sağdan 3.), kağıt peçete vb. üretim ve dağıtımı ile reklam, grafik ve baskı işleri yapan şirket sahibidir.. Genç İşadamları Derneği ve IYIK ATAYURT Vakfı üyesidir.  

alt

9. TKG üyesi TARİEL SULTANAOV  (sağdan 3.) Moğalistan'daki yatırırm ortamının değerlendirildiği yemekli toplantıda  tanıştığı işadamlarını Kırgızistan'a davet eti.

alt

Moğolistan'ı ve başkent  Ulan Batur'daki  tarihi ve turistik yerleri gezen ve halkın yaşamını yakından gözlemleyen  TARİEL SULTANOV  (sağda) ortak kültürel benzerliklerin çokluğundan etkilendi.

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'da kataılan TARİEL SULTANOV'un  Moğolistan gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

Moğolistan ziyareti sırasında Empati Okullarını da ziyaret ederek, eğitimcilerden bilgi alan 9. TKG üyesi TARİEL SULTANOV (sağ başta)  ve arkadaşları yürüttükleri başarılı çalışmalar nedeniyle okul yöneticilerini tebrik etti.