alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan OMER RAFIK TEVFİK MAYAS  iş  ve malzeme bağlantıları yapmak için geldiği İstanbul'da  kısa süreli de olsa tatil yapma fırsatını değerlendirdi.

2005 yazında, Ağustos ayının ilk yarısında İstanbul'u ziyaret eden OMAR MAYAS inşaat ve altyapı inşaatları ve müşavirlik işleri yapan şirket sahibidir.

10. TKG programı katılımcısı OMA MAYAS'ın İstanbu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arakadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

12. Türkçe Konuşan Girşimciler programında heyet başkanlığını üstelenen SUPHİ MUTAPÇI  (sağda)  iş bağlantıları ve aile üyeleri ziyareti nedeniyle sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir.          

Genel ticaret ve oto yedek parça ticareti yapan şirket sahibi olan SUPHİ MUTAPÇI Türkmen İşadamları Derneği Başkanıdır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşa girimciler programına Irak kerkük'ten katılan SAWASH SABONGİ  (SAVAŞ SABUNCU)  eşi ve oğulları ile birlikte 2015 yazında,Tememuz ayının ikinci yarısında Türkiye'ye gelerek 15 gün süreyle İstanbul ve Bursa'da tatil yaptı. 

1. TKG üyesi SAVAŞ SABUNCU, zirai aletler ticareti  yapan, tarım ve hayvancılık alanında kullanılan alet ve edavatı pazarlayan  şirket sahibidir. Türkiye'deki tarım ve tarım makineleri fuarlarını izlemekte ve katılmaktadır.

SAWASH SABONGİ'nin fuar ziyareti konusunda TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

15. TKG üyesi MOHAMMED  (MUHAMAD) TAHER (sol başta) yeni sezon boya malzemesi siparişleri için geldiği İstanbul'da 23 Ağustos 2015 Pazar günü arkdaşları ile buluştu. 

Türkiye Odalar ve Borsaalr Birliği tarafından düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan MOHAMMED  M. TAHER   boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir. 

alt

30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak kerkük'ten katılan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sağda) ve YOUNUS ADNAN YOUNUS DEMİRCİ (solda) Ağustos ayının ilk haftasını istanbul'da geçirdiler.

18. TKG üyeleri SULTAN ABDULLAH MOHAMMED ve  YOUNUS ADNAN YOUNUS, yeni mal siparişleri vermek, İstanbul'a yerleşmiş olan Kerküklü arkadaşlarını ve yakınlarını görmek  ve tatil yapmak üzere sık aralıklarla İstanbul'u ziyaret etmektedir.

18. TKG grubunun ayrılmaz ikilisinin 2015 Haziran ayının son haftasında gerçekleştirdikleri İstanbul seyahati haberine ulaşamak için TKG web sayfasına ait  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG üyesi SULTAN ABDULLAH MOHAMMED, tesettür giyim toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Türkiye’den Kırmızıgül, Mihrab ve Soydan firmalarının Kuzey Irak’ta 6 ilde bayiliklerini yapmaktadır. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

18. TKG üyesi YOUNUS ADNAN YOUNUS DEMİRCİ, kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.