alt

17. TKG programının üç üyesi bu kez Kırgızistan'da buluştu. 17. TKG üyeleri Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (sağ başta) ve Azerbaycan'dan RAMİL ALİYEV (sağdan 2.) dönem arkadaşları Kırgızistan'dan  KANTEMİR AMİTOV'u başkent  Bişkek'te ziyaret etti.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV (soldan 2.) dönem arkadaşlarını ISSIK Gölü kıyısında konakladıkları tesiste ziyaret etti. 17. TKG programın dört katlımcısı birbuçuk yıl aradan sonra  yeniden görüşmekten çok memnun oldu. 

17. TKG üyesi NURLAN SULAIMANOV, sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programının üyeleri  Özbekistan'dan  ULUGBEK HOLMATOV (arkada sol başta),  Azerbaycan'dan RAMİL ALİYEV (sağdan 2.)  Kırgızistan'dan dönem arkadaşlaraı  KANTEMİR AMİTOV (sağ başta) ile buluşmak üzere 22 Temmuz 2015 Perşembe günü Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e gitti.

alt

17. TKG programından  grup arkadaşları için iş toplantıları yapılması, tarihi ve tursitik yerlerin gezilmesi, yerel yemeklerin tadıa bakılması gibi farklı ögeleri kapsayan çok  renkli bir program hazırlayan KANTEMİR AMİTOV (sağdan 2.), ULUGBEK HOLMATOV (sol başta)  ve RAMİL ALİYEV'i (soldan 2.)  Kırgızistan'ın ünlü tatil beldesi Issık Gölü kıyısındaki Karven Four Seasons tatil köyünde  konuk etti. 

alt

17. TKG üyeleri ULUGBEK HOLMATOV (arkada),  RAMİL ALİYEV (sağdan 2.) ve KANTEMİR AMİTOV (sağ başta), programdan sonra ilk kez  2014 yılında, Kasım ayın ıilk haftasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de buluşmuştu.

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KANTEMİR AMİTOV,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, konut inşaatları ve anahtar teslimi projeler üstlenen şirket sahibidir. JIA Business Associaton (Kırgızistan İşadamları Derneği) üyesidir. 

17. TKG üyelerinin Bakü buluşmasının haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

2005 baharında, Nisan ayının son günlerindeTaşkent'te ikinci kez buluşan dönem arkadaşları üçüncü buluşmalarını  Bişkek'te gereçekleştirdi.

Özbekistan'da gerçekleşen İkinci randevunun  haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

17. TKG programına Azerbaycan'da katılan RAMIL ALIYEV (ortada) , Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan   şirkette üst düzey yetkilidir. İpek Yolu Girişimciliğin Kalkınmasına Destek Birliği üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (solda), Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD) Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.