alt

Almanya'dan 9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ,  Almanya'da tarihi  Magdeburg şehrinde üstlendiği elektrik nakil  hattı inşaatını zamanında ve başarılı bir şekilde tamamlayabilmek için şantiye çalışmalarını yakından izlemekte, sık sık Magdeburg'a giderek, inşaatın hızıznı ve yapılan işleri bizzat kontrol etmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  İSMAİL HAKKI YILDIZ,   enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatları yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

alt

9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ,  Kayseri'nin  Develi ilçesinde doğmuş,  lise öğrenimini burada yaptıktan sonra Eskişehir'de Anadolu Üniversitesinde İşletme  bölümünü tamamlamıştır. Almanya'da ve Avrupa'da enerji hartları inşaatında müteaahit olarak başarılı işlere imza atmaktadır.

TOBB ETÜ  Mühendislik Fakültesi öğrencilerine şirketinde staj olanağı sağladığı ve hatta istihdam fırsatı yarattığı için 9. TKG programı katılımcısı değerli üyemiz İSMAİL HAKKI YILDIZ'a  teşekkür ediyoruz. 

Ankara'da da proje ofisi ve evi bulunan  İSMAİL HAKKI YILDIZ . İzmir'in Seçuk ilçesi yakınlarında Şirince Köyünde bir çiftik kurmuştur. Zamanını Almanya-İzmir ve Ankara arasında sürekli dolaşarak geçirmekedir.

alt

9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ'a Magdeburg şehrindeki enerji nakil hattı projesinde başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 12 -27 Ekim 2008 tarihleri arasında  Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen  "9.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı"na yirmidört ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenenkırk girişimci katılmıştır.