alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (sağdan 2.) eşi ve aile dostları ile birlikte 24 Temmuz 2015 Cuma günü Bursa'nın Gemlik ilçesinde Büykşehir Belediyesi  tarafından işletilen  Atatepe Sosyal Tesislerinde günbatıımını izledi.

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

Bursa bölgesini çok seven, burada ev sahibi olan GÜNER MUSTAFA ve ailesi sık sık  Bursa'daki evlerinde kalmakta, tatil nedeniyle  düzenli olarak Bursa ve Gemlik bölgesini ziyaret etmektedir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırım temsilcisi olarak katılan ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA,   Ankara'da Bilkent Otelde 1-2 Ağustos 2015 tarihlerinde  düzenlenen "Dünya Kırım Tatarları Kurultayı"nın ardındanİstanbul'u ve Yalova'yı ziyaret etti.

alt

18. TKG üyesi ELVİNA SHEYİSLYAMOVA, İstanbul'da yaşayan yakınları ile birlikte 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü  Yalova'ya giderek, çevreyi, gezdi ve sahilde taze balıkların tadına baktı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşa girimciler programına Irak kerkük'ten katılan SAWASH SABONGİ  (SAVAŞ SABUNCU)  eşi ve oğulları ile birlikte 2015 yazında Tememuz ayının ikinci yarısında Türkiye'ye gelerek 15 gün süreyle İstanbul ve Bursa'da tatil yaptı. 

Teleferikle Uludağ'da çıkan SAVAŞ SABUNCU ve aile üyeleri serin hava ve koyu yeşile buluşmaktan memenun oldu. 

alt

Uludağ'da  asırlık çam ağaçlarının altındaki  "kendin pişir, kendin ye" lokantasında mangalın başına geçerek ailesi için etleri hazırlayan arkadaşımıza iyi tatiller diliyor ve "gene bekleriz" diyoruz.

1. TKG üyesi SAVAŞ SABUNCU, zirai aletler ticareti  yapan, tarım ve hayvancılık alanında kullanılan alet ve edavatı pazarlayan  şirket sahibidir. Türkiye'deki tarım ve tarım makineleri fuarlarını izlemekte ve katılmaktadır.

SAWASH SABONGİ'nin fuar ziyareti konuusnda TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan NAWDAT KHALİFFA, aile üyeleri ile birlikte Temmuz ayında tatil için Türkiye'ye geldi.

İstanbul'da  çevreyi gezen ve akadaşları ile buluştuktan  sonra Yalova iline geçerek, ailesi ile birlkte tatil yapan 7. TKG üyesi  NAWDAT KHALİFFA Yalova'da  ve Bursa'da tarihi ve turistik  yerleri gezdikten sonra çocukları ile teleferikle Uludağ'a çıktı.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kerkük'ten katılan  NEVDET SALİH HALİFA (NAWDAT KHALİFFA) (solda) , bina inşaatı ve altyapı müteahhitliği yapıyor. Türkmen İşadamları Derneği, Irak İşadamları Birliği, Kerkük Ticaret Odası, Bağdat Ticaret Odası, İnşaatçılar Birliği üyesidir.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişmciler programına Almanya'dan katılan CİHAN MUTLU AKTÜRK'de (solda)  ailesi ile birlikte tatil yapmak için Marmara sahillerini tercih etti.

19 Temmuz 2015 Pazar günü karayolu ile Bulgaristan gümrük kapısı  Hamzabey'den  Türkiye'ye giriş yapan CİHAN MUTLU AKTÜRK, Edirne'de Selimiye Camiini ziyaret ettikten sonra,  Yalova yakınlarındaki Armutlu ilçesini sahilinde yer alan İhlas Tatil Köyüne gitti.

14. TKG üyesi CİHAN MUTLU AKTÜRK, Almanya'ya dönmeden önce ailesi ile birlikte  4 Ağustos 2015 Salı günü Bayburt iline bağlı merkez köy olan Erenler Köyü'nü ve baba ocağını da ziyaret etti. 

CİHAN MUTLU AKTÜRK'ün Marmara Bölgesindeki tatil izlenimlerine arkadaşımızn facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  CİHAN MUTLU AKTÜRK,  proje yönetimi, arabuluculuk ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren, şirket sahibidir. MÜSİAD Almanya Gençlik Kurulu Kurucu Başkanıdır. MÜSİAD Berlin Hizmet Sektör Kurulu üyesidir.

alt

Kırgızistan'dan 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV (sağdan 2.)  iş görüşmeleir yapmak üzere geldiği Bursa'da dinlenmeye de zaman ayırdı. 

7 Ağustos 2015 Cuma  günü Nilüfer ilçesindeki Güllüoğlu Lokantasında iş ortağı ve arkadaşları ile akşam yemeğinde buluşan   ERKİNBEK DJOROEV, üniversite öğrenimini Ankara'da ODTÜ'de  yapmıştır.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katıIan  ve EGEMENDİK Türkiye Mezunları Derneği Başkanı olarak görev yapan ERKİNBEK DJOROEV   inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslararası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği üyeisidir.