alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına  Irak Kerkük'ten katılan HÜSEYİN BEYOĞLU ailesi ile birlikte koyu yeşiili ve coşkun akan suları ile ünlü Doğu Karadeniz Bölgesini ziyaret etti.

20-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında bir hafta süreyle Karadeniz Bölgesini gezen, şehir merkezlerini, sahil boylarını ve yeşil vadileri ziyarete den 1. TKG üyesi HÜSEYİN BEYOĞLU ve aile üyeleri yazın en sıcak günlerinde  serin ormanlara ve dere kenarında tatil yapmaktan  memnun oldu.

HÜSEYİN BEYOĞLU'nun Doğu Karadeniz gezisi izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

Rize'de Fırtına Vadisinin koyu yeşilini çok beğenen HÜSEYİN BEYOĞLU emlak yatırımları sektöründe faaliyet göstermekedir. 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR babaocağı Ordu'da  fındık toplayan yakınlarını ziyaret etti. 

10 Ağustos 2015 Pazartesi günü karayolu ile Türkiye'ye ulaşan 14. TKG üyesi  YÜKSEL SARAR, Edirne'de bulunan Selimiye Camisi'ni ziyaret ettikten sonra  Doğu Karadeniz kıyısındaki  Ordu ilinin Fatsa ilçesine  giderek  ailesine ait fındık bahçelerindeki hasatla ilgilendi. 

YÜKSEL SARAR'ın  2015 Ağustos ayında gerçekleştiridği Türkiye ziyaretine ait fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.   

TOBB tarafından düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Rhein bölgesinden  katılan YÜKSEL SARAR, ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirketin ortağı ve genel müdürüdür. TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.

alt

 

14.Türkçe Konuşan Girişmciler programına Almanya'dan katılan CİHAN MUTLU AKTÜRKe (solda)  ailesi ile bilikte Trabzon'a giderek Sümela Manastırı'nı ziyaret etti.'

19 Temmuz 2015 tarihinde yaz tatili için Türkiye'ye gelen 14. TKG üyesi CİHAN MUTLU AKTÜK ailesi ile birlikte  Marmara Denizi kıyısında Yalova ilinin Armutlu yöresindeki deniz  tatilinin ardından  babaocağı Bayburt ilinin ve Erenler köyünü de ziyaret etmişti.

Doğu Karadeniz'in yüksek  dağlarını  Zigana Geçidi'ini kullanarak  aşan CİHAN MUTLU AKTÜK   Doğu Karadeniz'in büyük liman kenti Trabzon'a ulaşınca tarihi ve turistik yerleri de ziyaret etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  CİHAN MUTLU AKTÜRK,  proje yönetimi, arabuluculuk ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren, şirket sahibidir. MÜSİAD Almanya Gençlik Kurulu Kurucu Başkanıdır. MÜSİAD Berlin Hizmet Sektör Kurulu üyesidir.

 

alt

Trabzon'da bulunduğu sırada teleferikle Boztepe'ye çıkarak, Karadenizin ünlü  demli çayını da tadan 14. TKG programı katlımcısı CİHAN MUTLU AKTÜRK'ün Doğu Karadeniz bölgesini ziyaretine ait farklı fotoğraflara arakadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

12. TKG üyesi YULIYA KUCHMA (sağda) eşi ve çocukları ile birlikte Amasya'nın  Gümüşhacıköy  ilçesinde düzenlenen Gümüşyay Okçuluk Festivali'ne katılmak amacıyla Karadeniz gezisi programı yaptı. 

21-23  Temmuz 2015 tarihlerinde Türkiye'nın kuzeydeki en  uzak ucu Sinop ilinde konaklayan YULIYA KUCHMA ve aile üyeleri Batı Karadeniz'in yemyeşil ormanlarla çevrili  sahillerinde üç gün süreyle tatil yapma fırsatını değerlendirdi.

YULİYA KUCHMA'nın eşi OLEKSANDR KUCHMA  dört yıldan buyana  Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda Kültür Ataşesi olarak görev yapmaktadır.  12. TKG programın ardından İstanbul'a taşınan aile  2015 sonunda Ukrayna'ya dönüş hazırlıklarına başlamış bulunmaktadır.  

12. TKG programı katılımcısı YULIYA KUCHMA'nın Sinop kıyılarındaki tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından erişim olanaklıdır.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan YULIYA KUCHMA, hukuki danışmanlık, muhasebe, tercüme, dil kursu ve  konaklama hizmetleri veren şirketin sahibidir. Ukrayna pazarı ile ilgilenen ve yatırım yapmak isteyen şirketlere çalışma ve oturma izinleri, şirket tescili,  temsilcilik açılması vb konularda  teknik destek ve danışmanlık hizmetleri  vermektedir. Türk Ukrayna İşadamları Derneği TUİD üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan KARİNA TOLSTYAKOVA, Doğu Karadeniz Bölgesine giderek, Giresun ilini ziyaret etti. 

13. TKG üyesi KARİNA TOLSTYAKOVA  hukuk, muhasebe, tercüme hizmetleri ve şirket kuruluş işlemlerinde danışmanlık hizmetleri veren aile şirketinde yöneticidir. Türk Ukrayna İşadamları Derneği üyesidir. Programdan sonra İstanbul'da  Marmara Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır.