alt

18. TKG programına Yunanistan-Batı Trakya'dan katılan GÜNER MUSTAFA  (sol başta) Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI  (soldan 2.) tarafından 17 Temmuz 2015 Cuma günü akşam saatlerinde Başkonsolsoluk bahçesinde düzenlenen "BayramlaşmaTöreni"ne katıldı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.

Bayramlaşma  törenine ait farklı fotoğraflara GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı Batı Trakya’da coşkuyla kutlandı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

Başkonsolosluk bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı konuklarla yakından ilgilendi.

Batı Trakya azınlık toplumu tarafından yayınlanmakta olan  Gündem Gazetesinde bayramlaşma törenine ait foroğraflar ve ayrıntılar yer almaktadır. Farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda  17 Temmuz 2015 tarihinde düzenlenen bayramlaşma törenine akşam saat 19:00 – 21:00 arasında yapıldı.