alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC' temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU  Kıbrıs Tv'nin canlı yayınında  siyasetteki son gelişmelerin ışığında ekonomik durumu değerlendirdi. 

6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU  katıldığı "İşadamı Penceresinden Bakış" programında iş dünyasının görüşlerini ve beklentileirni izleycilerle paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN  GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da tersane  işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret  Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır. Geçen dönemde KKTC'de aktif olarak siyasete girmeye karar verip, milletvekii seçimlerine katılmıştır.

alt

28Temmuz 2015 Salı günü  15.30-17.00 saatleri arasında Kıbrıs  Tv'de HASAN HASTÜRER tarafından sunulan programa katılan 6. TKG programı üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda) özel sektör temsilcisi olarak değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.