alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan EFENDİ AYGÜN (sağda) yaz tatili için baba ocağıo Çorum'a  giderken, 15 Temmuz 2015 Çarşamba günü  Ankara'da TOBB'u ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya  temsilcisi olarak katılan EFENDİ AYGÜN ithalat, ihracat uluslararası pazarlama konusunda çalışan şirket sahibidir. Ayrıca emeklilik işlemleri, emlak ve finans sektöründe  danışmanlık ve kredilendirme işleri yapmaktadır. TDIHK ve BTEU Üyesidir.

alt

9. TKG programından sonra TOBB tarafından 2009 ve 2011 yıllarında İstanbul'da düzenlenen DTİK kurultaylarına  da katılan EFENDİ AYGÜN (sağda), Almanya'da DTİK şehir temsilcisi olarak gönüllü görev yapmaktadır. TOBB-ETÜ öğrencilerine şirketinde staj yapma olanağı sağlayan değerli üyemize teşekkür  ederiz.

alt

Yaz tatilinin bir kısmını Çorum'da ana-baba ocağında geçirdikten sonra ailesinin bazı üyelerinin yerlrşmiş olduğu Antalya'yı da ziyaret ettikten sonra Almanaya'ya dönecek  olan 9. TKG programı katılımcısı EFENDİ AYGÜN'e (solda ) iyi tatiller diliyoruz.