alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERZHAN AZHİBEKOV  Temmuz ayının ikinci yarısında ailesi ile birlikte Antalya Kemer'de, Alkoçlar Otelde bir hafta süreyle tatil yaptı. 

16. TKG programı katılımcısı YERZHAN AZHİBEKOV  yatırım danışmanlığı alanında faaliyet gösteren şirkette yöneticidir.  

Ailesi ile birlikte Antalya bölgesini gezen, yunus parkını ziyaret eden YERZHAN AZHİBEKOV'un Antalya izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

Almanya'dan ailesi ile birlikte tatil için 5 Ağustos Çarşamba günü  Muğla ilinin Fethiye ilçesine gelen 16. TKG üyesi GÜLTEİN DEMİR, geçen yıllarda olduğu gibi Villa Kaplan'a  yerleşti. Çalış Plajı yakınlarındaki özel havuzlu villada küçük kızının ve ailesinin rahat etmesini planlaya arkdaşımıza iyi tatiller diliyoruz. 

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR, sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir. 

Fethiye ve çevresini gezen, Antalya iline bağlı Akdeniz kıyısındaki  ünlü tatil beldeleri Kaş ve Kalkan'ı da ziyaret eden   16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR'in yaz  tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın  facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 25 Kasım – 05 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa  ve İstanbul illerinde düzenlenen  “16.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na yirmiüç ülke ve üç özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 46 katılımcı iştirak etmiştir. 

alt

14. TKG programına Irak'ın Musul şehrinden katılan ALİ SHUGGA AL RAWİ  Ağutsos ayında ailesi ile birlikte Antalya  sahillerinde  Kervansaray Otelde tatil yaptı. 

Musul'un İŞİD tarafından işgal edilmesi nedeniyle ailesi ile birlikte Ankara'ya göç eden ALİ SHUGGA AL RAWİ ile ilgili TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanmsı yeterli olacaktır.                         

Türkiye Odalar ve Borsalar birliği tarafından düzneşenen 14. TKG programı katılımcısı ALİ SHUGGA AL RAWİ, ithalat ve ihracat alanında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ayrıca sağlık turizmi alanında faaliyet göstermektedir. 

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen  “14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı"na 20 ülke ve 4 özerk cumhuriyetten 45 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan KHALİD MAYAS'da Temmuz ayında ailesi ve bir grup arkadaşı ile birlikte Antalya yöresinde  tatil yaparken  Alanya Kalesini de ziyaret etti.

Kendi arabaları ile Kerkük'ten yola çıkan grup, önce Gaziantep şehrinin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler, ardından  Antalya ve  Alanya'da  bir hafta süreyle tatil yaptılar. 

alt

9. TKG üyesi KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS, müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibi. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir. 

alt

İran'dan 9. TKG üyesi VAHİD PEIMAN ailesi ile birlikte yaz tatilini geçirmek için Türkiye sahillerini tercih etti. Antalya ve Bodrum'da tatil yapan 9. TKG üyesi VAHİD PEIMAN  bu kentlerdeki tarihi dokuyu da yakından görmek için çevre gezileri yaptı. Bu kapsamda Alanya Kalesi'ni de ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran Tebriz'den katılan  SEYED VAHİD PEIMAN matbaa ve gazete sahibi ve genel müdürüdür.  Ambalaj sektöründe ithalat ile uğraşmaktadır. Gazeteciler Birliği, Matbaacılar Birliği, Ticaret Odası, Üniversite Sanayi Evi üyesidir.

alt 

Almanya'dan 9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ  (sağda),   kardeşi ve arkadaşları ile birlkte 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü Almanya'dan direk uçuşla Muğla'nın ilçelerinden Akdeniz kıyısında bulunan ı  Dalaman'a ulaştı.  Göcek yat limanından tekne kiralayan İSMAİL HAKKI YILDIZ ve dostları  Fethiye yöresinde bir hafta süreyle "Mavi Yolculuk" yaparak koyar  ve adalar arasında unutulmaz bir tatil yaptı.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  İSMAİL HAKKI YILDIZ,   enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatları yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

İSMAİL HAKKI YILDIZ'ın mavi yolculuka ilgili izlenimlerini yansıtan  fotoğraflara  arkadaşımızın  facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

 

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ASKER PRİYEV,  Temmuz ayının ikinci yarısında ailesi ile birlikte Antalya'da bir hafta süreyle tatil yaptı. 

9. TKG üyesi ASKER PİRİYEV,  başkent  Astana’da yaşamaktadır. Ahıska Türküdür. Tengri Hotelde yönetici olarak çalışmaktadır.

Tatil için Türkiye'yi tercih eden 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 12-27 Ekim 2008 tarihleri arasında  Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmidört ülkeden kırk girişimci katılmışır.

 

alt

18 Türkçe Konuşan Grşimciler programına Rusya Federasyonu'na bağlı  Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa şehrinden katılan SALAVAT MUTALOV'da (soldan 3.)  ailesi ile birlikte Temmuz ayının son günlerinde  bir haftalık tatil için Antalya'ya gelmiştir. 

18. TKG üyesi SALAVAT MUTALOV,  muhasebe, mali müşavirlik, vergi danışmanlığı, yatırım projeleri fizibiliteleri, reklam, tanıtım, ithalat ve ihracat işlemlerinde danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. ABC  (Business Connect) İşadamları Derneği üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen“18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na yirmibir  ülke ve beş özerk bölgeden kırkaltı girişimci katılmıştır.