alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağda) Manisa TSO Başkanı ADNAN ERBİL (solda) ve beraberindeki iş adamları heyetini i başkanı olduğu Prizren Esnaf Derneğinde konuk etti.

 

alt

TOBB'a bağlı Mansia Ticaret ve Sanayi Odası heyeti 14 Mayıs 2015 Perşembe günü Kosova'nın tarihi Türk şehri Prizren'deki  Esnaf Derneği'ni ziyaret ederek, işbirliği görüşmleri yaptı.

Esnaf Derneğinin sayfasında yeralan farklı fotoğraflara ve ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Manisa TSO heyetinde  yer alan işadamları ile Prizrenli girişimciler toplantıda, Kosova'daki yatırım imkanları ve iki şehir arasında doğrudan işbirliği köprüsü kurulması  hususunda anlaştılar. Karşılıklı  çalışma ziyaretlerinin yapılması, ortak projeler geliştirilmesi için görüşleirni paylaştılar.

Manisa TSO  bu ziyaretin anısına  Prizren Esnaf Derneğine Manisa halısı hediye etti.

alt

Manisa TSO Başkanı ADNAN ERBİL (solda),  Prziren şehrini ve tarihi köprüyü göseren bakır işlemeli tablo hediye eden Esanaf Derneği başkanı ŞARIK CİBO'ya  (sağda) konukseverlikleri nedeniyle teşekkür etti ve dernek üyelerini Manisa'ya davet etti.

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta  iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.