alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MAMBET SADYROV  (sağ başta) Tacikistan'dan ABDUMATİN FAİZULLOEV'in (soldan 2.) ziyareti vesilesiyle dönem arkadaşlarına evinde iftar daveti verdi.   

Kırgızistan'da çikolata fabrikası kurmuş olan Türk işadamları ile görüşmek üzere başkent Bişkek'e giden Tacikistan'dan 18. TKG programı üyesi ABDUMATİN FAİZULLOEV (soldan 2.) çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

alt

İnşaat malzemesi satışı ve çekirdek paketleme işi yapan şirket sahibi, Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesi olan MAMBET (MUHAMMED) SADYROV (sol başta), dönem arkadaşlarını evinde konuk ederek, ailesi ve çocukları ile tanışmalarını sağladı. 

18. TKG üyesi ZAVURBEK TURMANİDZE  (soldan 2.) Ahıska Türküdür. İnşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV (sağ başta)  PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

18. TKG üyesi SHAİLOBEK ASANOV (sağdan 2.)  yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir. 

Komşu ülkelerde yaşayan ve arkadaşlıklarını geliştiren, samimi ilişkiler kuran 18. Türkçe Konuşn Girişimciler programı üyelerine teşekkür ediyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlrinde Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmibir ülke ve beş özerk devletten kırkaltı girişimci katılmıştır.